PORUKA S GLASAČKOG LISTIĆA

PORUKA S GLASAČKOG LISTIĆA

26. svibnja, 2014.

glasackilistic-800x600-599x355 Custom

Lijepo vrijeme i tragedija u Slavoniji teško će malog, običnog čovjeka danas motivirati da pomisli na EU izbore u kojima ćemo 11 hrvatskih političara poslati u euro-parlament.

No jedan je naš čitatelj (podaci poznati redakciji) iz Zagreba nije mogao mirno gledati poplave u Slavoniji i hrvatske zavađene političare koji se u istima nisu nikako snašli, pa je smislio očito originalan način kako im to reći.

– Nisam više mogao gledati njihovu nesposobnost i svađu, a s druge strane jedino što imam je moj glas koji ih bira, pa i na ovim izborima. No, kako mi se nitko od njih ne sviđa od ponuđenih – odlučio sam im na glasačkom listiću poslati poruku – pa sam to i napravio – kazao je za  ovaj razočarani Zagrepčanin, koji je inače nezaposlen i upravo se sprema za Slavoniju kako bi se pridružio volonterima.

A prije no što ode na istok Hrvatske – svima iz političkih redova koji su računali na njegov glas na glasačkom je listiću napisao:

– U poplavama stradale kuće i stoka, političari gledaju narod s visoka. Moj glas dobit nećete – da u EU parlament pređete!

IZVOR:www.mojzagreb.info T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. ajoj
    #1 ajoj 26 svibnja, 2014, 14:32

    ionako je njihov glas tamo jedno obicno prdenje u vjetar, narod uguran u tu djavolsku tamnicu da bi hrpica bezveznjaka na njegov racun dobro zivjela

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code