VATERPOLISTI SNIMILI NOVI KALENDAR

VATERPOLISTI SNIMILI NOVI KALENDAR

14. siječnja, 2017.

 

 

Hrvatski vaterpolo reprezentativci ponovno su izašli iz bazena i postali modeli. Već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, snimili su novogodišnji kalendar. Atraktivni vodeni junaci ove će nas godine gledati ozbiljnim, svečanim pogledom. Po prvi puta dečkima su se pridružile i reprezentativke. Novogodišnji kalendar snimljen je u hramu hrvatske kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Ususret snimanju nastala je divna suradnja s mališanima iz Udruge Ljubav na djelu, udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Upravo će nam pozitivne misli i poruke ovih hrabrih mališana biti vodič kroz svaki mjesec ove godine.

Novogodišnji kalendar snimio je mladi umjetnik Filip Popović. Suradnja reprezentacije i hrvatskih brendova se nastavlja pa su tako reprezentativci i ove godine u Galileo odijelima, dok djevojke nose haljine hrvatskih modnih dizajnera. Stilistica Ivana Karapanđa te vizažist i frizer Ivica Palinić dugogodišnji su suradnici reprezentacije s kojima su i ovaj put ostvarili izvrstan rezultat. Kalendar su omogućili partneri PBZ CARD, PPS Galeković, CROZ i BDO revizija. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code