NAJNOVIJE NA PORTALU

UZ BESPLATAN ULAZ GRAŠO NAPUNIO GREEN GOLD

UZ BESPLATAN ULAZ GRAŠO NAPUNIO GREEN GOLD

15. veljače, 2015.

61043755-petar-graso-green-gold-club-koncert-valentinovo

Splitski kantautor Petar Grašo jedinstvenim slavljem ljubavi, uveo je u petak 13. veljače brojne Zagrepčane u najromantičniji dan u godini. Glazbenik koji više od dva desetljeća pjeva i piše o ljubavi po prvi se puta predstavio publici u zagrebačkom klubu Green Gold koji već dugo ne pamti ovakav interes.

Više od dvije tisuće ljudi dočekalo je ovacijama šarmantnog Splićanina, a da ga sa Zagrebom i Zagrepčanima veža neraskidiva i posebna veza, pokazao je još jednim spektakularnim koncertom. Najljepše ljubavne balade oduševile su i razgalile brojna ženska srca, a posebno romantičan bio je i sam glazbenik ispričavši sinoć još jednu nezaboravnu ljubavnu priču.

Petrova ljubavna bajka započela je pjesmom Šporke riči nakon koje su uslijedili i brojni drugi hitovi poput Ljubav sve pozlati, Volim i postojim, Ko nam brani i Utorak. Izvedba povratničke pjesme Uvik tvoj posebno je razveselila publiku koja romantičnog splićanina ni nakon dva sata nije puštala sa pozornice.

Petar Grašo se svojim fanovima zahvalio na najljepši mogući način. Naime, nakon dva bisa, svim posjetiteljima za kraj je najavio malu ekskluzivu, te obećao da za manje od mjesec dana stiže njegova nova pjesma. Detalje nije želio otkriti.

Djelić atmosfere koncerta Petra Graše iz Green Golda možete pogledati na sljedećem linku: http://youtu.be/16Te2IVs3Yg   T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code