DANIJELA OBNOVILA SURADNJU S TONČIJEM HULJIĆEM

DANIJELA OBNOVILA SURADNJU S TONČIJEM HULJIĆEM

22. travnja, 2015.

danijela-martinovic

Nakon više od deset godina pobjednički tandem bračni par Huljić i glazbenica Danijela Martinović ponovno su zajedno. Novo glazbeno osvježenje u hrvatskom radijskom eteru pjesma je Dežuraj koja će od danas ući u sve domove i srca slušatelja diljem regije. Novi zvuk splitske umjetnice najavljuje uzbudljivo razdoblje, u kojem nas osim hit pjesme očekuju i brojna druga iznenađenja.

Pjesma je potpuno drugačija od svega što se trenutačno sluša. Obostrana želja bila je kreirati jedan potpuno novi zvuk i glazbeni pravac. To naravno nije lagan posao ali je vrlo izazovan i kreativan a Tonči Huljić i njegov tim su obavili sjajan posao i jedva čekam da ju podijelim sa slušateljima i mojom vjernom publikom u cijeloj regiji. izjavila je glazbenica Danijela Martinović.

Motivirani svjetski poznatim ritmom Bachata nastala je pjesma Dežuraj koja otvara jedno potpuno novo poglavlje u karijeri jedne od najcjenjenijih regionalnih umjetnica. Glazbu je napisao Tonči Huljić, tekst Vjekoslava Huljić, a za aranžman je uz Tončija glavnu riječ vodio producent Dušan Vasić.

Ovih Dana Danijela je završila i snimanje spota za pjesmu Dežuraj. Priča je smještena u davne pedestete i početak šezdestih a inspirirana je kriznim periodom u braku između glumice Grace Kelly i princa Rainiera trećeg. Režiju novog spota potpisuje Dario Radusin.

Pjesmu Dežuraj možete poslušati na sljedećem linku: https://youtu.be/JwR3bMqD1OIT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code