UTRKA ZA FAJTERICE

UTRKA ZA FAJTERICE

20. ožujka, 2019.

 

 

 

“Utrka za fajterice posvećena je svim ženama koje se bore s rakom, ali i svima koji im u toj borbi pomažu: članovima obitelji, kolegama s posla, liječnicima i medicinskim sestrama, prijateljima…” poručio je Bruno Šimleša naglasivši kako su svi oni za njega fajteri.

Doktor Vjekoslav Jeleč i doktorica Andrea Šupe Parun poručili su kako je važno na vrijeme reagirati i otići na pregled jer je postotak izlječenja u slučajevima ranog otkrivanja bolesti iznimno visok. Zaključili su i kako je važno što više razgovarati i educirati ljude, jer jedino zajedničkim akcijama i suradnjom možemo spasiti živote.

“Ova je utrka za sve naše fajtere i fajterice. Možda ne možemo promijeniti činjenice, ali možemo promijeniti svoj odnos prema njima. Možemo gospodariti svojim životom, vratiti kontrolu i ne dozvoliti da bolest bude gospodar. Veselimo se ovoj utrci i vjerujemo da će se velik broj vas odazvati i da će biti još bolja i veselija nego prošle godine“, zaključila je Ljiljana Vukota iz Udruge SVE za NJU.

Utrka za fajterice počinje u subotu, 23. ožujka na Zrinjevcu, uključuje nekoliko krugova oko parka, a dobrodošli su i svi oni koji će u znak podrške prehodati, pa makar i samo jedan krug. Program će voditi Bruno Šimleša i Frano Ridjan, a svi koji prođu kroz cilj pobjednici. Oko 12 sati bit će organizirana i simbolična štafeta u kojoj će sudjelovati javne osobe i na taj način dati podršku svim sjajnim fajtericama. Podržite ih i vi i dođite u subotu na Zrinjevac. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code