UTJECAJNI DOMOLJUBNI KOMENTATOR NA PARTIJSKOM SASTANKU

UTJECAJNI DOMOLJUBNI KOMENTATOR NA PARTIJSKOM SASTANKU

27. lipnja, 2020.

 

Voditelj Budnice Marko Ljubić glavna je tema na društvenim mrežama, a statusom i fotografijom dotakao ga se i Igor Peternel iz Domovinskog pokreta:

”Marko Ljubić voli na temelju fotografija donositi u svojoj Budnici zaključke !
Evo jedne zgodne i za njega!

Na slici 1990. u Širokom Brijegu na jednom od zadnjih partijskih sastanaka Saveza komunista Jugoslavije je zaokružen Marko Ljubić, voditelj Budnice i politički provokator”, napisao je Peternel.

Inače radi se o fotografiji na kojoj je Ljubić zaokružen, a koju je u javnost pustila neimenovana žena iz Širokog Brijega, a na kojoj jedan od vodećih desnih komentatora i analitičara sudjeluje na sastanku Saveza komunista Jugoslavije pred Titovom slikom i jugoslavenskom zastavom.  Ljubić je inače odnedavno voditelj Budnice na Osječkoj televiziji, koja slovi za konkurenciju Bujici voditelja Velimira Bujanca. Uz to, Ljubić u svojoj emisiji u posljednje vrijeme nerijetko ugošćuje kritičare Domovinskog pokreta i Miroslava Škore, a svakako je zanimljivo spomenuti i to da se Osječka televizija povezuje s bivšim savjetnikom bivše predsjednice Matom Radeljićem. Suprotno onome što se na fotografiji prikazuje Ljubić se danas promovira kao konzervativac, ali i kao jedan od zagovornika lustracije.

IZVOR: www.dnevno.hr T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 11 srpnja, 2020, 02:05

  TKO JE MARKO LJUBIĆ???
   
  MARKO LJUBIĆ TALIBAN SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA PROSUĐUJE I OSUĐUJE, JER  JE ON STEPINČEVSKI KATOLIK PA MISLI DA SMIJE PRDNUTI I U CRKVI.
   
  TKO TO PRONOSI KATOLIČKE STEPINČEVSKE ZLOČINAČKE IDEJE???? .SAMO POTOMCI DINARSKI ALTAJSKO-MONGOLSKI PROFESIONALNI UBOJICA, PLAĆENIKA U SLUŽBI KATOLIČKE ZLOČINAČKE CRKVE!!!!PA O ČEMU TO MUDRUJE TALIBAN SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA ,MARKO LJUBIĆ STEPINČEVSKI VJERNI KATOLIK,  DA NAM PONOVNO SIJE MRŽNJU  STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA, KOJI SU U SLUŽBI ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA , KROZ ČITAVU SVOJU POVIJEST, KAO ESKADRONI SMRTI ,RAZARALI, PLJAČKALI  I PALILI ALI UVJEK U SLUŽBI ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA I U SLUŽBI RIMOKATAOLIČKE CRKVE.
   
  NIJE DAVNO, TREBA I TO SPONMENUTI ,KAO VRLO VAŽNO, DA SU ISTE ZLOČINE PONOVILI U  VJERSKOM RATU NA OVIM PROSTORIMA,  OPET U SLUŽBI ZLOČINAČKE CRKVE  U HRVATA KOJA SE NIKADA  NIJE ODREKLA SVOJIH ZLOČINAČKIH NAUMA .PA  NIJE DAVNO,SA STAJALIŠTA POVJESTI, DA SE KAŽE NEŠTO  O TOJ STEPINČEVOJ BOŽJOJ DRŽAVI NDH-AZIJI KOJA JE NAPRAVILA ZLOČINE NON PLUS ULTRA U RAZARANJU LJUDSKE SVIJESTI I TIJELA ,PA SE TREBA SJETITI NE BLAJBURGA GDJE JE NARODNI SUD IZVRŠIO SAMO NARODNU PRESUDU ,ZA DJELA KOJA SU ČINJENA 4 GODINE,NEGO SE TREBA PODSJETITI ONIH STRATIŠTA DILJEM NDH-AZIJE KOJA SE NE SPOMINJU  ZA POVJEST I OPOMENU. NEOPHODNO JE PROŠETATI PO DANAŠNJOJ BIH,A ONDAŠNJOJ NDH-AZIJI, PA OBIĆI MNOGA STRATIŠTA KOJA SU ODNIJELA ŽIVOTE DESETINE TISUĆA  ,NE NAORUŽANIH VOJNIKA NEGO DJECE ,STARACA I ŽENA ,NITKO OD NJIH NAORUŽAN.
  TREBA OTIĆI NA NAJVAŽNIJA STRATIŠTA HERCEGOVAČKIH STEPINČEVIH KRIŽARA,KRAŠKU JAMU =ŠURMANCE= KOJU JE ,NISAM SIGURA,TAKVE SU VIJESTI KRUŽILE DILJEM JUGOSLAVIJE ,DAO ZABETONIRATI ĐEMAL BIJEDIĆ KAKO BI TO MIJESTO UČINIO ZABORAVNIM ,DA  SRBI I OSTALI OŠTEČENICI NE BI HODOĆASTILI NA TO MIJESTO. TREBA PROŠETATI SJEVRNOM BOSNOM OD ,BANJE LUČICE NEDALEKO ROMANIJE,PA PREKO ŠEKOVIĆA DO HAN PIJESKA. NEMA KVADRATNOG KILOMETRA BEZ OBILJEŽJA STRATIŠTA TIH STEPINČEVIH KRIŽARA.SVE SAM LIČNO OBIŠAO ,VIDIO I KONSTATIRAO. ZAR SE MOGU ZABORAVITI SREDNJA BOSNA ,A POSEBNO ZAPADNA ,KOJA JE SVA KRVAVA OD ŽRTAVA CIVILNOG STANOVNIŠTVA ,SAMO ZATO ŠTO SU BILI DRUGE VEJER. TAMO BI TREBALA ,TA BOZANIČEVA KRVOLOČNA  CRKVA, HODOČASTITI ZA POKORU I PRIPOMOĆ DA SE POIMENIČNO OZNAČE NEKI PREDVODNICI TIH KRVOLIOČNIH POHODA I DA O NJIMA SAZNAJU NJIHOVI POTOMCI ,A MOŽDA JOŠ DANAS SLJEDBENICI KAO NAŠ MARKO LJUBIĆ IZ ČIJE PISANIJE SE DADE IZVESTI MOJA KONSTATCIJA.
  PA TKO TO OPET PODGRIJAVA USTAŠOIDNU IDEJU DA JU PERDSTAVI KAO NEKU KATOLIČKO-HRVATSKU BRIGU ZA BUDUĆNOST DANAŠNJE HRVATSKE,ONE ISTE  KOJU SU ,TI ISTI POTMCI STEPINČEVIH KRIŽARA ,KOLJAČA, U NEDAVNOM VJERSKOM RATU,OGOLILI DO KOSTI JER SU JU DEVASTIRALI ,OPLJAČKALI  A GRAĐANE  DRUGE I DRUGAČIJE ,PO LUBURIČEVSKOJ METODI ,TRPALI U LOGORE  ILI STRELJUALI PO RUKAVCIMA  SAVE, KUPE I KORANE A NJIHOVU IMOVINU PLJAČKALI.
  I GLE PARADOKSA ,JAVLJA SE  ZATUCANI TALIBAN,SA DINSRSKIH OSOJA I PRISOJA ,STEPINČEVSKI SLJEDBENIK DUHA I UMA ,MARKU LJUBIĆ ,DA NAS  PONOVNO UPOZORI NA ODLUČNOST STEPINČEVIH KRIŽARA ,PONOVNO NAORUŽANI KRVOLOČNOM  MRŽNJOM KOJU KRASE PATRICE,RASPELA I SRBOSJECI,ODNOSNO, HRVATOSJECI ZA ANTIFAŠISTE. DA NAS TA SPODBA IZ DILUVIJA UPOZORI NA MANJAK HRVATOLJUBLJA KOD GRAĐANA REPUBLIKE HRVATSKE ,JER SU SE PO NJEGOVOM ,OPET INFILTRIRALI ANTIFAŠISTI,A ONI SU MAHOM, SRBI,KOJI ,SVEŠTO JE HRVATZSKO ,MRZE IZ DNA DUŠE, KOJI NOSE PETOKRAKE ,ALI U DUŠI, PA BI ,TAKO SE PODRAZUMIJEVA ,TE NOSIOCE I NJIUVU DUŠU TREBALO HOLOKAUSTIRATI.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Sandra Pusica
  #2 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 23:38

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.????

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Sandra Pusica
  #3 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 23:03

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.====–

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. SMŽ nema za plaće većinskih koalicijskih uhljeba
  #4 SMŽ nema za plaće većinskih koalicijskih uhljeba 30 lipnja, 2020, 07:25

  Lako nama za koronakrizu, ona u županijskom glinskoga poglavarstvu je prava Plenkovićeva – korupcijska i kriminalna. Navodnbo će SMŽ posuditi kriminalni novac iz blagajne grada Siska. Zatajili neke milijune eura od EU, pa sada moraju i mogu kreditirati županiju nesposobnoga jata jednoga tata

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Korona plamsa - Rosavec i Žinić se natočili
  #5 Korona plamsa - Rosavec i Žinić se natočili 30 lipnja, 2020, 07:20

  Prema podacima objavljenim u ponedjeljak, 29. lipnja, na području Sisačko-moslavačke županije ukupno je devet oboljelih od COVID-19. Računajući i ozdravljene, do sada je zabilježeno 45 slučajeva što je šest više nego ih je bilo u subotu ujutro.

  Obzirom da onaj politički dio, dakle naglašavamo samo politički dio, našeg županijskog Stožera civilne zaštite spava ljetni san, objavljujemo izvještaj Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, čisto da se vidi da neki rade.

  U međuvremenu doznali smo kako je jedna oboljela osoba s područja Općine Donji Kukuruzari, dvije osobe s područja Grada Petrinje, jedna osoba s područja Općine Dvor te dvije osobe s područja Grada Hrvatska Kostajnica. Preostale osobe s adresom iz SMŽ, koje boluju od ove zarazne bolesti, borave i rade na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.
  Dok ostali rade danonoćno, članovi sisačkoga stožera građanske zaštite (dr. škopljenja pilića Rosavec i ekspert za svakovrsne lopovluke u obnovi Žinić) već su na ljetnom odmoru. Tako piše ni službeni ni neslužbeni portal Ikić Prerada Sisak infor

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Vlaški udbaški špicli Ličina i Kosanović
  #6 Vlaški udbaški špicli Ličina i Kosanović 29 lipnja, 2020, 19:01

  Lijepo je Jutarnji objavio priču o srpskim mudracima Ljuštini, potomku Glinjanina Đorđa Ličine, glavnog udbaškoga izvjestitelja u “Vjesniku”, koji je sigurnost u ratnim danima tražio i pronašao u maloj srbijici, na granici Istre i Italije, a sina Peđu ostavio u komunističkom stanu u Zagrebu. To je filmofil koji je autor filma o posljednjem srbinu u Hrvatskoj. Tu je i nepismeni Kosanović, koji je zbog partizanije sudjelovao u lažima o Hrvatima zlolincima nad maloumnim pštićenicima iz Petrinje u bježaniji prema pašaluku. Sad se taj antitalent našao u pravo četničkom okruženju ćiriličnih Novosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Anonimno
  #7 Anonimno 29 lipnja, 2020, 14:58

  “Crveni general Franjo Tuđman o Titu i nekakvim partizanima…” POGLEDAJ TE TO, ne prozivati jednoga, a drugog veličati, nego po svim crvenim “papigama” triba JEDNAKO POSTUPATI. Dvolična mjerila prema istima jest RAK RANA NA ISTINI! LAŽ JE UBIJANJE ISTINE,A TO JE ONDA ZLOČIN I JUDIN POLJUBAC PREMA JEDNOM, A PREMA DRUGOM ISTOM IDIVIDUMU LJUBAV ISKAZANA !

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Nikola Šimić Tonin
  #8 Nikola Šimić Tonin 28 lipnja, 2020, 19:12

  Imamo i mi takvih, Dežurni pjesnik Doma JNA u Zadru, Tomislav Marijan Bilosnić

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Nikola Šimić Tonin
  #9 Nikola Šimić Tonin 28 lipnja, 2020, 19:11

  Imamo i mi takvih, potpisnika Šuvarove bijele knjige, predstavljao se kao najveći stradalnik za vrijeme SFRJ – Dežurni pjesnik Doma JNA u Zadru, Tomislav Marijan Bilosnić

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code