USKRSNA ČESTITKA VESNE KUSIN

USKRSNA ČESTITKA VESNE KUSIN

3. travnja, 2015.

unnamed

Opunomoćena zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin čestita blagdan Uskrsa Zagrepčankama i Zagrepčanima i svim kršćanskim vjernicima:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Sretan vam Uskrs, blagdan vjere i nade, blagdan koji nas podsjeća na univerzalne vrijednosti dobra i ljubavi, koji solidarnost i davanje ističe kao istinski put do sreće i punine života.

Neka nam svjetlo Uskrsa, pogotovo danas u vremenu bremenitom mnogim problemima, pomogne da ne zaboravimo naše bližnje i one koji trebaju našu pomoć, da dajući najbolje od sebe budemo oslonac drugima i vlastitoj zajednici, da zajedno gradimo društvo s više pravednosti i solidarnosti društvo uspješnih i zadovoljnih ljudi!

Uskršnju čestitku opunomoćena zamjenica gradonačelnika posebno je uputila i zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću i vrhbosanskom nadbiskupu kardinalu Vinku Puljiću. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Janko Bučar
    #1 Janko Bučar 3 travnja, 2015, 20:09

    Hvala gospođi Kusin, zamjenici zagrebačkog gradonačelnika na uskrsnoj čestitci, kojoj se pridružujem, sa željom da ne patimo još dugo, iako nismo kao naš Isus pribijeni na križI. Isusu, pak hvala što nam olakšava nositi i podnositi križeve kojima su nas drugi opteretili, a tim drugima želim da više nikada ne budu prvi.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code