Uskoro kreće Jugoslovenska radio televizija

Uskoro kreće Jugoslovenska radio televizija

23. srpnja, 2012.

jrt_youtube

Jugoslovenska radio-televizija (JRT) uskoro započinje emitiranje putem interneta, no isto tako funkcionirati će privremeno kao radio da bi kasnije krenula i kao televizija.

Trenutno je otvoren natječaj za volonterski rad na JRT-u, a traže se dopisnici iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Ljubljane, Podgorice, Skopja, Prištine i Novog Sada

Nadamo se da ste željni dobrog, starog JRT-a!”, stoji u poruci pokretača ove televizije koju su ostavili na službenoj Facebook stranici. Pokretači JRT-a nisu ostaci bivšeg televizijskog sistema, već skupina mladih entuzijasta koji žele “vratiti barem nešto od propale Jugoslavije”.

Podsjetimo kako je JRT funkcionirao sve do 1990, a unutar te televizije bilo je šest republičkih i dva pokrajinska RTV-a centra i to Radiotelevizija Sarajevo (RTVSA), Radiotelevizija Ljubljana (RTLJ), Radiotelevizija Zagreb (RTZ), Radiotelevizija Beograd (RTB), Radiotelevizija Skopje (RTSK), Radiotelevizija Titograd (RTT), te Radiotelevizija Novi Sad (RTNS) i Radiotelevizija Priština (RTP), objavio je Index.hr.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. burduš
    #1 burduš 24 srpnja, 2012, 17:40

    kuku lele…

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code