NAJNOVIJE NA PORTALU

U VELJAČI JOŠ TRI ŠKORINA KONCERTA U LISINSKOM

U VELJAČI JOŠ TRI ŠKORINA KONCERTA U LISINSKOM

10. veljače, 2015.

foto 1

U ponedjeljak 9. veljače u Centru za kulturu u Čakovcu započela je turneja Miroslava Škore pod nazivom „Sokak bez imena“. Iako su iza njega brojne koncertne dvorane, tisuće koncerata i bogata 30-godišnja karijera, Miroslav Škoro „Sokakom bez imena“ pružio je svojoj publici nešto potpuno novo. U tom glazbeno-scenskom događaju, uz pomoć tamburaša, rokera i sjajnih ženskih vokala ispričao je glazbenu priču, kako je i sam rekao, „o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korijeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu“.

Na svoj specifičan i šarmantan način Miroslav Škoro oduševio je prepuni Centar za kulturu u Čakovcu, izvođenjem najboljih pjesmama iz svoga bogatoga repertoara, pjevajući o ljubavi, domovini, roditeljima, odrastanju, svome domu, i zabavljajući publiku brojnim anegdotama. Publika je njegov nastup popratila „zborskim pjevanjem“ i jakim emocijama, jer gotovo svaka Škorina pjesma budi sjećanje na neki osobni događaj, na neki osobni životni put i emocije, tako da nije nedostajalo ni smijeha, ni suza, ni radosti, ni tuge…

Puna tri sata pjesme i anegdota, emocija i zabave, vrhunske atmosfere i sjajnog glazbenog izričaja nijednog posjetitelja nisu ostavili ravnodušnim.

Sinoćnjim nastupom Miroslav Škoro započeo je tako svoju turneju, ali i na najbolji način najavio koncerte u KD-u Lisinski 17., 18. i 19. veljače. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. štefek
    #1 štefek 10 veljače, 2015, 08:02

    nije spomenuto da je specijalni gost bio čovjek s akomulatorom i selotejpom koji je demonstrirao svoje kreativne kapacitete.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code