NCL GRUPA NA IZLETU U POREČU

NCL GRUPA NA IZLETU U POREČU

11. lipnja, 2011.

Novinari i ostali djelatnici NCL Media Grupe vikend će provesti na zajedničkom izletu na moru. U petak su otputovali s iznajmljenim autobusom. Smještaj je rezerviran u porečkom hotelu Rivijera. Odmor, osvježenje uz utvrđivanje kolektivnog duha među preostalim djelatnicima  svrha je ovog putovanja.

Redakcije NCL Media Grupe uskoro se sele iz Vlaške 40 u iznajmljene prostorije na Radničkoj cesti. U dvorišnoj zgradi  u Vlaškoj 40 nekada je bilo predstavništvo BASF-a za Hrvatsku, a redakcije Nacionala, Extre i tada tek pokrenutog, pa ubrzo ugaslog dnevnog lista Republika, u tu zgradu uselili su se 2000. godine.

Nacional je pokrenut 1995. u danas pustim prostorijama Exportdrva., a  koje se nalaze na početku dvorišta s istom adresom Vlaška 40.  Izlasku prvog broja Nacionala prethodile su slične okolnosti kao uoči starta Aktuala. Pokretanju Nacionala 1995. prethodila je svađa među dioničarima EPH i grupa nezadovoljnika predvođenih  Denisom Kuljišom dospjela je u Vlašku 40.

Šesnaest godina nakon toga događa se nešto slično, samo sada obadvije zavađene struje, oni koji su ostali u NCL Media Grupi i oni koji su krenuli za Sinom Karli i Ankom Pukanić u avanturu s novim tjednikom, zasad su još su smješteni pod istim krovom.T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code