FRA IVO PAVIĆ U DARMSTADTU

FRA IVO PAVIĆ U DARMSTADTU

13. ožujka, 2018.

 

Kada on propovijeda njemačke crkve su opet krcate. Darmstadtska crkva St.Johannes der Tfer bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Brojni vjernici došli su nazočiti dvodnevnoj duhovnoj obnovi koju je predvodio poznati hrvatski karizmatik dr. fra IVO PAVIĆ.

Višesatna molitva i klanjanje ostavili su duboki dojam vjere i slavljenja Gospodina kod vjernika i potrebitih koji su i ovom prigodom u više navrata novinarima svjedočili o neobičnim oslobođenjima i ozdravljenima, gdje im je zajedničkom molitvom i polaganjem ruku pomogao fra Ivo Pavić, kojega su ovom prigodom došli pozdraviti hrvatski vjernici i iz susjednih gradova: Hanau, Frankfurta, Mainza, Wiesbadena, Russelsheima, Offenbacha, koji su i prijašnjih godina nazočili duhovnim obnovama.

Primjećujemo bilo je vrlo zanimljivo gledati koliko se mladosti okupilo na ovom duhovnom seminaru i koliko njima znače ovakvi susreti intezivne molitve, pričaju nam neki vjernici koji su bili oduševljeni nekim novim iskustvima vjere i obraćenja viđenim i doživljenim na ovom seminaru. Brojni su tek nedavno stigli iz Hrvatske u Njemačku u novom gastarbajterskom valu i sada im bilo je vidljivo i te kako ponekad nedostaje snage za izdržati sve te izazove tuđine.

Jer kući su ostavili svoje najmilije, prijatelje, rodbinu i rodnu grudu.

Duhovna obnova počela je kao i obično Svetom Misom, a onda su uslijedili molitva i meditacija, predavanje, ispovijed, molitva za ozdravljenje i iscjeljenje, zaziv Duha Svetoga, posvećenje vode, soli i ulja.

Kako nam pričaju vjernici na fra Ivinim obnovama može se doživjeti Duha svetoga, taj franjevac tako dobro zna Boga moliti i pomoć Gospodnju ljudima od spasitelja isprositi za ozdravljenje i oproštenje njihovih grijeha. Nažalost ima i ljubomornih pojedinaca koji bi fra Ivi zbog velikog uspjeha najradije zabranili održavanje duhovnih obnova, pa neka se onda svijet pita: Zašto potrebiti odlaze vračarima?

Kažu još radit će na tome da već uskoro u Frankfurtu organiziraju fra IVI PAVIĆU jednu zaista veliku duhovnu obnovu u nekoj većoj dvorani, gdje bi se kao u Šurkovcu, moglo okupiti nekoliko tisuća ljudi jer pokazuje se koliko je veliki interes vjernika za ovakvim duhovnim obnovama poznatog karizmatika.

Zoran Paškov/ Frankfurt cropress.com T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO
    #1 FRANO 14 ožujka, 2018, 00:10

    OPET OVA KASTINSKA ,ZLOČINAČKA,KRVOLOČNO OSORANA, KATOLIČKA CRKVA SE AKTIVIRA U PROMOVIRANJU NACI-KLERIKALNO-ŠOVINISTIČKO-RASISTIČKOG NACIONALIZMA,MRŽNJE I TUĐIH OSVAJANJA I PRISVAJANJA ,A SVE JE TO N ASLIJEĐE IZ ORGANIZACIJE ŽIVLJENJA ,KOJU SU UTEMELJILA GERMANSKA PLEMENA U VREMENIMA DOK SU JOŠ, KAO DIVLJE HORDE ,ČOPORATIVNO,NAPADALI,OSV AJALI, PLJAČKALI SVE ONE KOJI NISU PRIPADALI PLEMENU NIBELUNGA.A DANS IM ,DOLAZE SA BALAKANA ,IZ LEGLA ONIH ALTAJSKO-MONGOLSKIH PLEMENA STACIONIRANIH ŽIVLJENJEM NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA,JOŠ OD RIMSKMIH VREMENA ,KAO GRANIČARI I UVIJEK U SLUŽBI KASTINSKOG, KRAŠĆNSKOG, ZLOČINAČKOG NAČINA ŽIVLJENJA I PRIBAVLJANJA PLIJENA ZA KASTINSKO CAREVANJE , ZBOG ČEGA SU TA DINARSKO-ALTAJSKA PLEMENA UVIJEK U SLUŽBI TOG ZLOČINAČKOG KRŠAĆNASTVA SVE DO DANAŠNJIH DANA , PA I OVA ŠETNJA TIH INDOKTRINIRANIH FRATARA,PO NJENAČKOJ ,ZEMLJI GDJE SE NAJDUŽE ZADRAŽLO ONO ŠTO SE NAZIVA MENTALNO-ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKO OSVAJANJE TUĐIH TERITORIJA U CILJU PLJAČKANJA RADI UGODNOG ŽIVLJENJA.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code