U UMAGU OTVOREN HOTEL NATURA

U UMAGU OTVOREN HOTEL NATURA

24. lipnja, 2018.

 

 

Proteklih dana Umag, Istra i Hrvatska dobili su još jedan novi hotel Natura.

Iako se mnogi hosteli, prenočišta i slični, javnosti predstavljaju kao hoteli, istina je da u Hrvatskoj postoji samo 600-tinjak hotela, tj. 30-tak po županiji.

Obitelj Milošević iz Vilanije (Umag) danas je svečano otvorila hotel Natura, koji za razliku od mnogih hotela nije smješten u priobalju već u unutrašnjosti Umaga, kako bi gostima ponudili daleko više od mora, budući da isti sve više traže mir, prirodno okruženje, čist zrak i udaljenost od gužvi i buke.

Jedan od ciljeva vlasnika hotela je i promocija ovoga kraja, pa su mnoge sobe ukrašene slikama gradova i općina s našeg područja, tj. Umaga, Buja, Grožnjana itd.

Na otvorenju su nazočili predstavnici Istarske županije, dožupanica Giuseppina Rajko, pročelnica Upravnog odjela za turizam Nada Prodan Mraković, zamjenik gradonačelnika Umaga Mauro Jurman, direktor Ureda TZG Umaga Milovan Popović, načelnik Općine Brtonigle Paolo Klarić, gradonačelnik Grada Buja Fabrizio Vižintin, predsjednik Gradskog vijeća Grada Buja Rino Duniš, te poslovni partneri i uzvanici. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. patrick
  #1 patrick 14 srpnja, 2018, 01:33

  PATRICK CREDIT FIRM.
  Trebate hitni zajam za financiranje Vašeg posla ili u bilo koju svrhu? Mi smo certificirani i legitimni i međunarodni zajmodavac zajamčeni zajam Mi nudimo zajmove poslovnim tvrtkama, veliki problem klijentima koji imaju financijski problem i kojima je potrebno rješenje po prihvatljivoj kamatnoj stopi?
  Obrađeno unutar 3 od 6 radnih dana. Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan. I surađujte s financijama za nekretnine i sve vrste financiranja poslovanja, kontaktirajte nas danas na e-mail tvrtke: [email protected]

  Trebate 100% FINANCIJE .. dajemo zajmove s povoljnom kamatnom stopom od 4% ([email protected])

  Naše usluge uključuju sljedeće:

  1.Home krediti.
  2. Poslovni zajmovi
  3.Mortgage
  4. zajmovi za odobravanje kredita
  5. Kućni zajmovi
  6. Zajam zajmova
  7. Osobni zajmovi
  8.Debt konsolidacija kredita
  9. Car zajmovi
  10. Zajmovi za obrazovanje

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code