U SISKU PET ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM

U SISKU PET ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM

25. ožujka, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 25. ožujka 2020., posjetio Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku i u društvu ravnatelja bolnice, dr. Tomislava Dujmenovića obišao medicinsko osoblje, koje sukladno naputku Nacionalnog stožera civilne zaštite, na ulazu u bolnicu provodi trijažni postupak, odnosno razvrstava pacijente po hitnosti medicinske obrade i upućuje ih na odgovarajuće bolničke odjele.

Župan je i nakon ovog obilaska zahvalio medicinskom osoblju na požrtvovnosti i predanom radu na opću korist. Pohvalio je njihovu učinkovitost, organiziranost i dobre rezultate rada, kojima sigurno zahvaljujemo još uvijek povoljnu situaciju u SMŽ ako govorimo o zarazi korona virusom COVID 19.

Ravnatelj bolnice je zahvalio županu na trajnoj brizi o bolnici, dodajući kako zahvaljujući dobrom odnosu i svakodnevnim kontaktima sa županom sve probleme rješavaju u optimalnom roku.

Dr. Dujmenović je rekao kako u je Sisačkoj županiji trenutno dijagnosticirano pet bolesnika s koronavirusom. Tri su u bolnici, a dva na kućnom liječenju i svi su s blagom kliničkom slikom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<