„U LIJEVOJ NAŠOJ“ NA DUGOSELSKOM KULTURNOM LJETU

„U LIJEVOJ NAŠOJ“ NA DUGOSELSKOM KULTURNOM LJETU

11. srpnja, 2019.

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i ove godine organizira niz kulturnih i zabavnih programa za one koji ljetne praznike provode u svome gradu. Ljetna pozornica bivšeg restorana „Športski“ i „Dvorana Preporod“ ugostit će kazališne i glazbene umjetnike u okviru manifestacije „Dugoselsko kulturno ljeto 2019.“ koju, uz Grad Dugo Selo, sufinancira i Zagrebačke županija.

Program započinje gostovanjem Scene Gorica iz Velike Gorice koja će, u petak 28. lipnja, u „Dvorani Preporod“ izvesti dvije kazališne predstave. Za djecu, s početkom u 18,00 sati, bit će izvedena izvrsna dječja predstava – edukativnu mjuzikl za uzrast od četiri i više godina „Tonka Bontonka“, dok će u 21,00 sat istoga dana na scenu „Preporoda“ izaći Jasna Palić Picukarić, Ines Bojanić, Hana Hegedušić i Nina Kaić Madić u odličnoj novoj komediji „Zov divljine“.

Ulaznice za ove predstave, kao i za sva događanja tijekom Dugoselskog kulturnog ljeta bit će u pola cijene, dakle za dječju 10 kuna, a za predstavu za odrasle 25 kuna i nalaze se u prodaji u POU Dugo Selo i Knjižari Denova.

Kulturno ljeto nastavlja se još jednom kazališnom predstavom. Naime 7. srpnja prvi puta na kazališnim daskama naći će se dugoselski glumci amateri koji će, također u „Dvorani Preporod“ izvesti komediju Štefice Fanjek „Hudi beteg“.

Žikina dinastija u lijevoj našoj“ – hit komedija, na repertoaru Kultrnog ljeta je u subotu 20. srpnja s početkom u 21,00 sat na Terasi Športski, a na istom mjestu i u isto vrijeme, dan kasnije nastupa „Balašević tribute band Neki novi klinci“ koji će oduševiti sve ljubitelje Đorđa Balaševića.

Završetak kulturnog ljeta je u subotu 27. srpnja, kada na Terasi Športski gostuje jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a – DJ Johnny koji će organizirati Plesnu večer pod zvijezdama pod nazivom „Vintage Night in Long Village“. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code