NOVI SPOT BORISA NOVKOVIĆA

NOVI SPOT BORISA NOVKOVIĆA

27. svibnja, 2013.

boris novkovic novi

Nakon što jejedan od najpopularnijih hrvatskih kantautora Boris Novković  predstavio singl   ‘Hitna ljubav’ i osvojio top liste hrvatskih radiopostaja došlo je vrijeme i za snimanje video spota. Pod redateljskom palicom Vanje Vascarca i u suradnji sa glumicom Marijanom Mikulić snimljen je video spot koji prikazuje ljubavnu priču u realnom svjetlu. Snimanje je proteklo u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi premda je cijelom timu ovo prva suradnja.

Pjesmu „Hitna ljubav“autorski potpisuju Boris Novković i Miro Buljan, a sam Boris opisao je kako je nastala: „. Sjetio sam se melodije koju sam imao u glavi nekoliko godina, Miro je na licu mjesta napisao tekst i to je bio onaj pravi tekst koji joj je falio. Zaključili smo na licu mjesta da se desio onaj bitni klik i sada s nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će šira javnost reagirati na ono što je proizašlo iz novog početka naše suradnje i mog novog početka jer bez obzira što sam 26 godina na glazbenoj sceni za mene je svaki novi projekt i novi izazov, novo dokazivanje, novi početak.

Podsjećamo, tri godine od hvaljenog zadnjeg albuma ‘Via ljubav’ Boris je izbacio novi hit – ‘Hitna ljubav’ koji je nastao u suradnji s talijanskom glazbenicom Sarom Grimaldi. Pjesma je plod suradnje s Mirom Buljanom koji je zajedno s Borisom napisao neke od najvećih hitova iz devedesetih: ‘U dobru i zlu’, ‘Sve gubi sjaj’, ‘Daleko’..T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code