U KATRANU SUPERFINALE KARLOVAČKO ROCKOFFA

U KATRANU SUPERFINALE KARLOVAČKO ROCKOFFA

31. listopada, 2017.

 

 

Nakon koncertnih predstavljanja u Rijeci, Splitu i Zagrebu, pred nama je veliko superfinale i završnica 4. sezone Karlovačko RockOffa koja će se održati u SSI Katran, u Zagrebu, 3. studenog. Za titulu pobjednika ovogodišnjeg izdanja festivala svirat će četiri benda koji su se dosad pokazali najboljima prema odlukama stručnog žirija predvođenim Hrvojem Horvatom, u sastavu: Lada Furlan Zaborac, Denis Mujadžić Denyken, Damir Martinović Mrle i Alen Marin.

Zagrebačka grupa Dno svoje je mjesto u superfinalu osigurala još na riječkom izdanju Karlovačko RockOffa, dok su se u splitskom finalu najboljima pokazali reggae prvaci Brain Holidays. Na dva zagrebačka finala održanima u Katranu, svoja mjesta u superfinalu osigurali su osječki rokeri Harvo Jay te kantautor Matt Shaft, uz pratnju benda.

Umjetnički direktor festivala Hrvoje Horvat ne skriva zadovoljstvo  uoči završnice ovogodišnjeg Karlovačko RockOffa koje je javnosti pokazalo raskoš domaće rock i off glazbe mlađe generacije.

Pobjednik festivala osvojit će snimanje tri singla uz vrhunskog producenta te snimanje video spota, a bit će nagrađeni i najemitiraniji singlovi i najbolja izvedba, uz posebnu koncertnu nagradu Karlovačko RockOffa. Live svirka i after party uz DJ-a dovoljni su da poželite biti 3. studenog u SSI Katran. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code