TROSTRUKI CD PRLJAVOG KAZALIŠTA

TROSTRUKI CD PRLJAVOG KAZALIŠTA

28. svibnja, 2018.

 

 

Pred Prljavim kazalištem još je jedan podvig za antologiju. Velikim rođendanskim koncert om 31. svibnja na stadionu u Kranjčevićevoj, kojim će Prljavci obilježiti 40 godina glazbenog djelovanja, ali i Dan grada Zagreba, savršeno se uklapa u naslov njihove ultimativne zbirke ključnih pjesama, ‘Antologija’ u izdanju Hit Recordsa/Suzy.

Kranjčevićeva je kako sami priznaju, jedini neosvojeni gradski prostor na kojem Prljavci u Zagrebu, nisu dosada nastupali. A njihovi nastupi i i dalje su najiščekivaniji događaji, jer svaki izlazak na pozornicu Jasenka Houre, Mladena Bodaleca i društva, dojmljiva su glazbeno-scenska priča koju treba proživjeti.

Svaki novi koncert, prava je retrospektiva stvaralaštva, protkana bezbrojnim megahitovima koji i danas kao magnet privlače fanove.

Upravo ti megahitovi, koje je teško i nabrojati, očekuju vas na kompilaciji ‘Antologija’, izdanoj u povodu četiri desetljeća glazbenog djelovanja. Ekskluzivni trostruki cd box, na jednom je mjestu po prvi puta objedinio 45 najvažnijih, najpamtljivijih i najpoznatijih pjesama Prljavog kazališta, a kupiti ga možete u svim prodavaonicama dm-a, prodavaonicama nosača zvuka, kao i online na hitmusicbox.com. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code