TRIBINA O PROMETU U DONJEM GRADU

TRIBINA O PROMETU U DONJEM GRADU

3. lipnja, 2015.

30kmh_cvjetni

U ponedjeljak, 1. lipnja, u Mjesnom odboru “Cvjetni trg”, Prolaz sestara Baković 3, održana je druga po redu tribina iz serije tribina “Od šume prometa ne vide se ljudi” na temu budućnosti razvoja prometa u Donjem gradu stvaranjem “stambenih područja”, uvođenja zone 30 km/h, pješačkim zonama, poticanju biciklizma, parkiranju.

Na tribini je prezentaciju o budućnosti i potencijalima prometa u Donjem gradu održao Goran Roje, HNS-ov Vijećnik u četvrti Donji grad, dok su u nastavku tribine gosti iz Udruge sindikata biciklista prikazati razvoj biciklističkog prometa u gradu Zagrebu.

Ova tribina je nastavak već započete javne rasprava na temu prometa u gradu Zagrebu. Prva tribina održana je 28. travnja ove godine u MO „Petar Krešimir IV“ na kojoj je osim predstavnika HNS-a i Udruge sindikat biciklista, ugošćen prof. dr. sc. Ljupko Šimunović s Fakulteta prometnih znanosti koji je HNS-ov prijedlog o održavanju javnih tribina u potpunosti podržao, a ovakvo prometno rješenje prepoznao kao ono koje će dodatno utjecati na kvalitetu života u Donjem gradu.T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code