TRIBINA HRVATSKOG KLUBA „ZAŠTO NE ONI“

TRIBINA HRVATSKOG KLUBA „ZAŠTO NE ONI“

17. listopada, 2015.

zašto-ne-oni
Nakon ljetne pauze Hrvatski klub organizira Tribinu pod nazivom „Zašto ne oni?“.
Tribina se održava u srijedu 21. kolovoza 2015. u Tribini grada Zagreba, Kaptol 27., a počinje u 18,00 sati.
Naziv Tribine dolazi od čuvene rečenice premijera “ MI ILI ONI“. Ova izjava zasigurno signalizira način borbe onoga tko ju je izgovorio. Drugim riječima bit će to borba do zadnjeg daha u kojoj se neće birati sredstva, u kojoj će etiketirati, konstruirati i vrijeđati. Vladajući su svojom nesposobnošću Hrvatsku doveli na rub ponora iz kojeg gotovo nema povratka. Unatoč tome krivnju za to prebacuju na druge. Njihovoj bahatosti i aroganciji nema kraja. U svojim rukama drže pisane i elektronske medije tako da se glas istine gotovo i ne čuje. Oni koji misle drugačije, odmah su ocrnjeni raznim etiketama, a nije rijetko da postaju predmetom istrage USKOK-a, PNUSKOKA, POA-e, SOA-e, DORH-a, ili tko zna koje druge sigurnosne agencije za čije postojanje možda i ne znamo. Gdje je tome kraj?
Hrvatski klub, kao potpuno neovisna udruga, smatra da da se ovom problemu mora pristupiti multidisciplinarno. Ovo zlo se mora rasvijetliti metafizičkim pristupom, pojasniti njegov kontinuitet, ukazati na nesposobnost vođenja gospodarstva, politike (kako unutarnje, tako i vanjske), pojasniti psihološki profil vladajućih i ukazati na posljedice koje će nastati.
Dođite na ovu Tribinu i poslušajte što o tome misle hrvatski eminentni stručnjaci: prof. Antun Abramović, prof. dr. Josip Jurčević, doc. dr. sc. Goran Marić i prof. dr. Vladimir Gruden. Svojim aktivnim uključenjem dajte svoj doprinos razvoju demokracije i stvaranju bolje Hrvatske.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code