TRI MILIJUNA DIZELAŠA U NJEMAČKOJ ČEKA KUPCE

TRI MILIJUNA DIZELAŠA U NJEMAČKOJ ČEKA KUPCE

22. lipnja, 2020.

 

Trenutno tri milijuna vozila sa dizel motorima standarda eero 4 i euro 5 stoji na placevima u Njemačkoj i čeka kupce većinom sa jugoistočnog Balkana, jer ta vozila od jeseni neće moći u centre mnogih njemačkih gradova.

Dileri nisu očekivali ovako kompliciranu situaciju sa koronom, a ni pad prodaje novih vozila od 50 posto, pa gledaju da se u većom količinama oslobode dizela između 2008. i 2012. godine.

Jedan dan stajanja na placu ih košta 25 eura, a i cijene su drastično pale, kažu u njemačkom ADAC-u.

Primjerice vozilo staro tri godine sa pređenih 45.000 kilometara je izgubilo skoro polovinu svoje vrijednosti. Glavni kupci dolaze iz zemalja sa Balkana, a prednjače Srbija i Hrvatska. U Hrvatsku je prošle godine otišlo 7.500 automobila, oni su doslovno prepravili tamošnje tržište, u Srbiju preko 10.000, kažu u ADAC-u. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:31

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code