TREBA POSTOJATI ZAKON O PRIJEVARI BIRAČA

TREBA POSTOJATI ZAKON O PRIJEVARI BIRAČA

18. svibnja, 2020.

 

Onaj tko ne ispuni program, odnosno predizborna obećanja, a dođe na vlast, morao bi i trebao biti kažnjen, baš kao i onaj (da se malo našalimo) koji ti proda stari auto pod novi, a ne se „hvaliti“ ili bolje rečeno „rugati“ biračima, kako je narod baš njih izabrao i da ih jedino narod može smijeniti (za četiri godine).

Dakle, prije svakih izbora, morao bi postojati zakon o ne varanju birača

Napisao: Mladen Pavković

Tijekom proteklih godina naslušali smo se i nagledali svega i svačega u političkom životu. Sada dolaze novi, parlamentarni, izbori. Svako malo netko nam opet nudi med i mlijeko, samo da damo glas njemu i njegovima.

Hrvatski birači su već umorni od kojekakvih prevara.

Evo, sada čitamo i slušamo da kad SDP, bivši KPH, dođe na vlast odmah će povećati plaće, (minimalna će biti 4000 kuna), potporu za izvoz, ne će kupovati zastupnike, iskorijenit će korupciju, provesti reformu pravosuđa, obrazovanja, zdravstva, dignuti mirovine, „dijeliti stanove“, jednom riječju sve ono što dosad nitko nije učinio, učinit će oni.

Na biračima je samo da zaokruže SDP- ove perjanice, poput Stazića koji navodno ljetuje za sedam kuna.

Na isti način s brdom obećanja nameću nam se i drugi. Divota jedna.

Brzo zaborave obećanja

Kakva korona, kakvi problemi, samo neka „oni“ dođu na vlast živjet ćemo kao u raju.

A kad netko od njih i zauzme državne i ine fotelje iznimno brzo zaborave se obećanja, i sve počinje ispočetka, obično s pričom da su im oni prije njih ostavili „kosture u ormaru“, da nisu znali da je država u tako velikim problemima i tome slično.

Na te i takve „fore“ obično nasjedaju i hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji. Oni su najčešće najglasniji NAKON izbora! Baš kao i radnici, koji svake godine u povodu 1. svibnja protestiraju tko god bio na vlasti. A kad su izbori… obično svoj glas daju onima koji će im „povećati plaće“, „ukinuti ovrhe“, koji ih „ne će pljačkati“, koji će im osigurati „krov nad glavom“, ako su recimo bili pogođeni potresom i koji će „poštivati“ one koji su dali i krv za Domovinu, koji ne će ići u koaliciju sa srpskim i inim manjinama samo radi „tri glasa“ i koji ne će dozvoliti da ih policija tuče na ulici ili pak stadionima, ako će uzvikivati neke od pozdrava s kojima su živjeli i tijekom Domovinskoga rata.

Međutim, koja nas vlast nije „prevarila“ nakon izbora?

Vrijeme je da se i takvoj politici kaže- dosta.

Pričam ti priče

Onaj tko ne ispuni program, odnosno predizborna obećanja, a dođe na vlast, morao bi i trebao biti kažnjen, baš kao i onaj (da se malo našalimo) koji ti proda stari auto pod novi, a ne se „hvaliti“ ili bolje rečeno „rugati“ biračima, kako je narod baš njih izabrao i da ih jedino narod može smijeniti (za četiri godine).

Dakle, prije svakih izbora, morao bi postojati zakon o ne varanju birača!

Sve ostalo je – pričam ti priče, odnosno jedni odu, drugi dođu! T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 24 svibnja, 2020, 20:39

  DARGI GRAĐANI HRVATSKE ,SKORO NAS ČEKAJU IZBORI!!
  A SVE PARTIJE U KOJE SU PODIJELEJNI NAŠI,TAKOZVANI POLITIČKI MISLIOCI,KOJI TO NISU, NIJEDANA OD POLITIČKIH PARTIJNA ILI STRANAKA KOJE ONI PREDVODE,NIJEDNA U SVOM POLITIČKOM PROGRAMU NE PREDVIĐA PROMJENU OVOG NAŠEG DANAŠNJEG SVIJETA,SVIJETA DRUŠTVENO-PROIZVDNIH ODNOSA..SVE SE TAKMIČE KOJA ĆE BITI VIŠE KATOLIČKO-NACIONALNA, ŠTOSLIČNIJA ILI IDENTIČNA STEPINČEVSKOM DUHU I NAUMAU, PO OČISTOČI SVOJIH GEPOLITIČKIH I GEOSTRTEŠKIH PROSTORO ŽIVLJENJA I DJELOVANJA BEZ DRUGIH I DRUGAČIJIH ,POZIVAJUĆI SE NA NEKU POVIJEST , UVIJEK KATOLIČKO-FEUDALNO-KLERIKALNO-ROBOVLASNIČKIH ODNOSA I TRADICIJE.
  PA KAKAV ĆE BITI I KAKAV BI TREBAO BITI OVAJ NAŠ SVIJET U PERSPEKTIVI ,ODNOSNO ,BEZ BERSPEKTIVE KOJA SE NE NAZIRE U NJIHOVIM PROGRAMIMA OSIM VELIČANJE I GLORIFICIRANJE VJERE, NACIJE I FEUDALNE PROŠLOSTI KAO UZORNOG HRVATSKOG NAČINA ŽIVLJENJA ,KOJEG TREBA PONOVITI, A UVIJEK NAM JE UZOR FEUDALNO-KATOLIČKO-ROBOVSKA POSLUŠNOST,PONIZNOST CRKVI KOJA MISLI ZA NAS I ONAMA .SRAM NAS BILO!!
  ZATO ,KROZ POVIJEST ,UVIJEK SU LJUDSKI UMOVI ,KOJI SU ORGANIZIRANO NAHRUPILI DA PROMJENE POSTOJEĆI SVIJET ODNOSA KOJI SE USTOLIČIO,A KOJI JE POSTAO ZAPREKA DALJNJEM RAZVOJU LJUDSKE ZAJEDNICE ,JER GA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA NA TO ODREĐUJU, BILI OBILJEŽENI KAO NASILNICI ,KAO TOTALITARNI UZURPATORI VLASTI , PA SAV ONAJ POSTOJEĆI VLADAJUĆI SVIJET ,KOJI ŽIVI KAO PARAZIT POSTOJEĆIH ODNOSA,A TO JE UVIJEK BILO KORPORACIJSKO,PLJAČKAŠKO ,PREVARANTSKO KRŠĆANSTVO O KOJEM PAPA U OSTAVCI ,BENEDIKT XVI-TI REČE PRAVU ISTINU, ONU DRUŠTVENO-POLITIČKU ISTINU ,DA JE KROZ CIJELU SVOJU POVIJEST BILO NASILNIČKO,ZGRTAČKO-POSVAJAČKO ,I LAČALO SE POLITČKO-EKONOMSKE FUNKCIJE KOJA MU JE PRUŽALA ,APSOLUTNU ŠANSU DA UTJEČE NA SVIJETOVNU ZBILJU. PA SU SE SVI RATOVI ,A POSEBNO ONI KRIŽARSKI VODILI POD EGIDOM OČUVANJE KATOLIČKE VJERE, A U SUŠTINI SU IMALI SVOJSTVO OKUPACIJSKO-PLJAČAKŠKE NARAVI KATOLIČKE CRKVE ,A POSEBNO ONI KOJI SU BILI I OSTALI OSVAJAČKO-PLJČKAŠKI ,KAKVE JE KRŠAĆANSKI ZAPAD ,PIŠE AMERIČKI PROFESOR CHOMSKI, VODILI POSLIJE II-GOG SVJETSKOG RATA U AFRICI I AZIJI ,KADA JE PO TRVRDNJI POŠTOVANOG PROFESORA, KRŠĆANASKA AMERIKA I NJENI KOLONIJALNO-OSVAJAČKI PARTENERI,ALI UVIJEK ,KRŠĆANSKE NARAVI I POD POKROVITELJSVOM MOČNE CRKVE -UBILI CC-A 6O MILIJUNA LJUDI. PA KAKVU TO NAM DRUŠTVENO-POLITIČKU PERSPEKTIVU ŽIVLJENJA NUDE OVE PODIJELJENE ,SITNE PARTIJICE NA HRVATSKOM DRUŠTVENO-POLITIČKOM PROSTORU ,OSIM ROBOVLASNIČKO-KATOLIČKO-FEUDALNE SUŠTINE???

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. žrdina
  #2 žrdina 19 svibnja, 2020, 09:02

  HDZ i SDP kopilad partizanskih četnika

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 18 svibnja, 2020, 07:51

  Ovo je odličan prijedlog g. Pavkoviću. Al neće ga podržati oni koji donose zakone jer im ne ide u prilog. Neće sami sebe kažnjavati. A branitelji šute, ko i obično. Neka, neka.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code