TREBA DONIJETI UREDBU DA SE “ZA DOM SPREMNI” ZAMIJENI “ZA DOM NE SPREMNI”

TREBA DONIJETI UREDBU DA SE “ZA DOM SPREMNI” ZAMIJENI “ZA DOM NE SPREMNI”

7. kolovoza, 2016.

 

Osobitu pažnju, i ubuduće, treba posvetiti tajkunima, ratnim i inim profiterima, domaćim izdajicama i naročito aboliranim srpskim četnicima – da im ne padne vlast s glave, tim više što oni nikada, ali nikada nisu „sr..i“ po iznimnim vrijednostima koje smo porazili od 1991.-1996.

Napisao: Mladen Pavković

Ovoga je dosta! Uoči obilježavanja Vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu na adrese relativno ne malog broja hrvatskih branitelja stigao je dopis da su na popisima za uhićenje, ako pređu hrvatsko-srpsku granicu. I što? Nikome ništa. Na taj način hrvatska je vlast učinila „veliku uslugu“ istaknutim dragovoljcima Domovinskog rata, jer ih je, zamislite, upozorila da se ubuduće drže samo „svojeg dvorišta“, jer u suprotnom moći će proći kao Veljko Marić!

Hvala Hrvatskoj, tako se brane Junaci koji su obranili i stvorili hrvatsku državu, a nisu imali „sreće“ da ih pogodi srpski metak!

HOS-Za dom spremni

Nakon nastupa Marka Perkovića-Thompsona na humanitarnom koncertu 5. kolovoza u Kninu, kad je već „deset tisuća“ puta otpjevao svoju legendarnu pjesmu, koja je nastala u vrijeme Domovinskoga rata – „Bojna Čavoglave“, a koja na početku ide „Za dom – spremni“, pjevač je zaradio od Policijske uprave Šibensko-kninske – prekršajnu prijavu.

Častan i pošten pravnik i sudionik Domovinskog rata Pero Kovačević objasnio je da će „Thompsona kazniti na temelju 5. članka Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira“, a u kojem se naglašava: „Tko na javnom mjestu izvođenjem, reproduciranjem pjesama, skladbi i tekstova ili nošenjem ili isticanjem simbola, tekstova, slika ili crteža remeti javni red i mir, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 300 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana“.

Pa, ako je tako, a jeste, da hrvatska policija mora snimati i zapisivati i tekstove pjesama koje se izvode na (domoljubnim) koncertima, prvo neka se pod hitno donese zakon –koje pjesme se smiju, a koje ne javno izvoditi, koje se rečenice ne smiju javno upotrebljavati a vezane su uz NDH, koji se filmovi i serije ne smiju prikazivati, a koji ne prikazuju povijest onako kako smo je morali slušati i gledati sve do 1990. godine, zatim treba donijeti točan popis knjiga koje se nalaze u knjižnicama i drugim javnim ustanovama, a koje na bilo koji način vrijeđaju komunističku partiju, Tita, Udbaše, njihovu djecu i druge, jer su oni sve što su radili, radili po – zakonu, pa su čisti „kao suza“!

Iz povijesti, odnosno popisa hrvatskog obrambenog Domovinskog rata treba izbrisati prije svega sve hrvatske dragovoljce koji su masakrirani ili ranjeni, a na majici ili rukavu im je pisalo – HOS-Za dom spremni!

Svi koji javno govore ili pišu da je Ante Pavelić imao i dobrih strana (kao što primjerice govore bez problema za Tita i ostale komunističke zločince) također treba prijaviti i propisno kazniti.

Klanjanje klanjima iz vremena Tita

S druge pak strane, one koji za današnju hrvatsku državu govore da je „slučajna država“ i da je nastala zaslugom „Udbaša i njihove djece“, baš kao i one koji se javno hvale da se bolje i ljepše živjelo u Jugoslaviji, treba nagraditi, najmanje ljetovanjem za sedam (7) kuna na Brijunima i drugim bivšim Titovim rezidencijama.

Eto, obitelji Šerbedžija, Stazić i slični najbolji su primjer za nešto takvoga.

Uz to, Hrvatska Vlada i Hrvatski sabor pod hitno trebaju osnovati komisiju koja će imati zadatak pratiti i predlagati za kažnjavanje sve one koji se više ne klanjaju „klanjima“ iz vremena Tita i partije.

Osobitu pažnju, i ubuduće, treba posvetiti tajkunima, ratnim i inim profiterima, domaćim izdajicama i naročito aboliranim srpskim četnicima – da im ne padne vlast s glave, tim više što oni nikada, ali nikada nisu „sr..i“ po iznimnim vrijednostima koje smo porazili od 1991.-1996.

I na kraju, zakon treba donijeti uredbu da se „Za dom-spremni“ zamijeni usklikom „Za dom – ne spremni“, što i jesmo, priznali ili ne, od onog trenutka kad smo skinuli časne hrvatske odore, pobijedili srpskog i inog neprijatelja i vlast prepustili onima koji su uvijek bili – „spremni“! T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. predvodnik
  #1 predvodnik 19 kolovoza, 2016, 06:31

  PAMĆENMJE JE – NASTAVAK DOMOVINSKOG RATA!

  Narod nacijom čini njegova skupna memorija.

  Narodu s dobrom memorijom osvajači ne mogu nanijeti poraz dotle dok je narod svijestan sebe i svoje prošlosti – JEDINSTVEN U DOMOVINI I U ISELJENIŠTVU –

  Zato su nam naši zakleti neprijatelji zabranjivali da budemo ono što jesmo i prisiljavali nas da budemo ono što nismo. Za to su upotreblavali dresirane poslušnike: dobre sluge i zle gospodare – pokvarenu gospodu – koritare.

  Zahvaljujući našim popovima glagoljašima na sjeveru i ilircima na jugu nije došlo do utrnuća naše pameti

  Tako je svako zlo bilo u svom kraju i za vremena osvajača: latinaši, panslavisti, madžaroni, talijanaši, germanofili, poturice i orjunaši (poserbice). Rasipne sinove koji grizu ruku koja ih hrani i proklinju ruku koja ih brani.

  Domovinski rat je učinio upotrebljivom – oslobodio i našu školsku ploču! Probudio ljubav prema istini. Istina je Bog, istina dolazi od Boga i Bog nam pomaže da se obnovimo u istini i izliječimo od sramotne ropske servilnosti. Domovinski rat se nastavlja u beskompromisnoj borbi za istinu o nama i o našoj prošlosti!

  Branitelji i Hrvatska vojska daju primjer vjernosti svojoj naciji provrženošću istini!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. basinac
  #2 basinac 10 kolovoza, 2016, 21:25

  Samo strpljivo, Za dom; Spremni !!! bit ce pozdrav u HV.
  Ito vrlo brzo…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code