TRAŽIMO OČUVANJE NACIONALNE VALUTE I USTAVNU ZAŠTITU ŠUMA I VODE

TRAŽIMO OČUVANJE NACIONALNE VALUTE I USTAVNU ZAŠTITU ŠUMA I VODE

28. lipnja, 2020.

 

Tekst: mr.polit. Zdravko Cik

Hrvatice i Hrvati, braćo i sestre, pripadnici etničkih manjina u Republici Hrvatskoj. Obraćam Vam se u vrijeme predizbornih aktivnosti i političkih procesa koji svojim tijekom, ukazuju na svu bijedu vladanja u Republici Hrvatskoj. Nevjerojatno da niste shvatili gdje smo, sada ovoga trenutka, tko nas je doveo u ovakvo stanje, provodeći agendu vlast pod svaku cijenu.

Pitamo sebe i Vas, koji ste već nasjeli, na propagandu krvnika, koji sebe promovira kao jedinog isključivog, kvalificiranog za upropaštavanje hrvatskog bića, po konstrukciji globalista, sigurnog u to da će uspješno zamagliti, izmanipulirati i ponovno prevariti hrvatski narod, a sebi osigurati vlast, zahvaljujući uspješnoj manipulaciji i zarobljavanju hrvatskog naroda, sada koristeći svoju istinsku nesposobnost, prikazujući lažnu, pokvarenu licemjernu istinu kroz slogane sublimiranih poruka, do kada mislite podržavati takve sustave, tvornice manipulacije. Morate se osvjestiti i sami prihvatiti, priznati odgovornost za sadašnju situaciju, jer joj Vi dajete glas i prostor za protunarodno djelovanje, Vi ste direkno odgovorni.

ŠIROKA POLITIČKA PLATFORMA

Mi nismo suzdržani, mi se usudimo, ne želimo čekati, izlazimo na izbore okupljeni oko platforme „Savez sa narodom“ Narod je naivan, bez naučenih epizoda iz života, koji je ostavio traga na svakom dijelu društvenih odnosa, od radno proizvodnih, pravnih, ljudskih prava i sloboda, školstva, ekonomije kao i sveukupnog političkog života u Republici Hrvatskoj. Zaboravili su poruku sa Kneževa dvora u Dubrovniku “Obliti privatorum publica curate” (Zaboravite na privatno, pobrinite se za javno).

Hrvatska braniteljska pučka stranka i Braniteljsko domoljubna stranka hrvatske poručuju Vam, budućnost ovisi o onom što danas radiš. Zato razmisli !

Istina je izvorište naše snage, a domovina je izvorište našeg postojanja! Dobro došli u pokret zdravog razuma, koji djeluje po principu padobrana, samo kada je otvoren. Otvorite svoj um, izoštrite svoje mišljenje i zaključak o dosadašnjem djelovanju vladajućih, vidjet ćete da postoje druge opcije sadržajno i kvalitetno sigurnije, domoljubnije, poštenije, iskrenije i zaštitnički orjentirane spram hrvatskog naroda.

Nemojte ostati taoci dokazano nesposobnih struktura kojima ste se možda malo i okoristili, budite sigurni, dajući priliku drugima, šaljete snažnu poruku da ne želite sustav, obrastao licemjernim bezobrazlukom, javašlukom, nepotizmom, arogancijom, samovoljom, političkim kameleonima, smutljivcima, glavnim stranačkim poslušnicima koji su istovremeno uzurpatori istine i podanici vlastite taštine.

Zar zaista mislite da oni zavrjeđuju Vaš glas, dobro promislite. Nemojte biti saučesnici u uništavanju hrvatskih nacionalnih vrijednosti i saučesnici propadanja Hrvatske koja je nastala velikom žrtvom Dragovoljaca, branitelja i sada vetrana, Domovinskog rata. Nećete se moći opravdati.

Mi s Vama, hrvatskim narodom dijelimo i prolazimo sve teškoće svakodnevice! Hrvatski narod je zapušten, napušten i prevaren. Mi s vama dijelimo zabrinutost za budućnost mladih, koji su već tu, čekaju puno uključivanje u društvene procese, da doprinesu poboljšanju i napretku Hrvatske. Sami vidite da nema dijela sustava koji ne zahtjeva inventuru ili potpunu doradu. Svjesni smo da nemožemo promijeniti vjetar, zato drugačije postavljamo jedra. Mi smo četvrta opcija i Vaš prvi izbor.

Mi se zauzimamo za:

USPORAVANJE I ONEMOGUĆAVANJE GLOBALISTIČKOG DJELOVANJA VLASTI U RH

DEFINIRANJE I ZAŠTITU VANJSKIH GRANICA RH (JOŠ NISMO RIJEŠILI GRANICE SA SUSJEDIMA NA KOPNU NI NA MORU, UVESTI PRIMJENU ZERP-A)

OČUVANJE MONETARNE STABILNOSTI I SUVERENOSTI (MIJENJANE POZICIJE HNB, VRAĆANJE POD OKRILJE SABORA RH – OČUVANJE NACIONALNE VALUTE, KONTROLA I NADZOR BANAKA)

USTAVNU ZAŠTITU VODE I VODOTOKA U RH (IZVORI PITKE VODE MORAJU BITI NACIONALNI PRIORITET – USTAVOM JAMČITI PRAVO HRVATSKOM NARODU NA PRISTUP I KORIŠTENJE VODE)

USTAVNU ZAŠTITU ZEMLJIŠTA I ŠUMA U RH (ZABRANITI PRODAJU ZEMLJIŠTA I ŠUMA, OMOGUĆITI SAMO KONCESIJU NA DUGI PERIOD ILI PRODAJU BEZ PRIJENOSA VLASNIŠTVA SAMO PRAVO KORIŠTENJA I OBVEZOM EKONOMSKOG GOSPODARENJA) ROK DO 2023.

JAČANJE VEZA SA ISELJENIŠTVOM (IZRAVNO ZADUŽITI SVA MINISTARSTVA ZA KOORDINIRANO DJELOVANJE OČUVANJA KULTURNIH, NACIJANALNIH VRIJEDNOSTI U ISELJENIŠTVU, KAO I PUSEBNIM ZAKONOM OMOGUĆITI DIREKTNA ULAGANJA U RH, RJEŠAVANJE OPĆIH PITANJA AKTIVNOG UKLJUČIVANJA U POLITIČKE TIJEKOVE U DOMOVINI)

ODRŽIVA EKOLOŠKA RJEŠENJA (OSNOVOM DOMAĆE PAMETI – ISKORISTITI SVA TEHNIČKO TEHNOLOŠKA RJEŠENJA U POSTUPANJU SA OTPADOM KUĆANSTAVA, INDUSTRIJE,KAO I OTPADNIH VODA, KORISTEĆI RAZVIJENE SUSTAVE DOMAĆE PROIZVODNJE UZ PODRŠKU ZA IZVOZ ISTE TEHNOLOGIJE)

Imali smo savez sa hrvatskim narodom u Domovinskom ratu, sada trebamo isti savez kako bismo vratili Hrvatsku na pravi domovinski put, za dobrobit hrvatskog naroda.

Imate kome dati glas, mi smo tu za Vas ! Nismo svi isti, nismo mi kao oni ! Oni su potrošeni ! Mi smo jamac opstojnosti !

Dajući glas nama, šaljete snažnu poruku protiv, klijentelizma, nepotizma, korupcije, licemjerne bahatosti, neodgovornosti i sluganstva drugima.

ČVRSTO UZ HRVATSKI NAROD VAŠ GLAS – GLAS ZA BUDUĆNOST!

Hrvatska braniteljska pučka stranka i Braniteljsko domoljubna stranka hrvatske imaju liste kandidata u I – II – IV – VI izbornoj jedinici. U – I – izbornoj jedinici Lista br. 9; – II – izbornoj jedinici Lista br. 8; u – IV izbornoj jedinici Lista br. 7; u – VI – izbornoj jedinici Lista br. 9 .

#BUDIMO ODGOVORNI

Izađite na izbore, to je Vaše pravo!

Dajte glas našim kandidatima, zaokružite naše liste „Savez sa narodom“ HBPS – BDSH

Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka

ISTINA & DOMOVINA! T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:57

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate._+_+_+_+_+

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Linda Mark
  #2 Linda Mark 3 srpnja, 2020, 08:51

  KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu, SAD. Trenutno sam udovica s troje djece i zapala sam u financijsku situaciju u travnju 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih zajamnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim vragovima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i više ih nećete čuti, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… ([email protected]) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam.

  Nude sve vrste zajma.
  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. ([email protected])
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald da vam usmjerim sreću ………………. ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka
  #3 Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka 28 lipnja, 2020, 08:29

  Glavni tajnik at HBPS
  Nakon srednje elektrotehničke škole, završava Fakultet Političkih nauka u Zagrebu, na kojem stječe zvanje magistar politologije.

  U svom profesionalnom radu, obavlja uglavnom profesorske aktivnosti edukacije u obrazovno odgojnim ustanovama, gimnazija i stručne teničke škole, sa redovitim uzrastom, kao i andragoškim oblicima izvođenja nastave.

  Obavljao i poslove državne uprave, u svojstvu imenovane osobe na općini, vodi projekt uspostave centra za obavještavanje i uzbunjivanje, uključujući ljudski i tehnički aspekt. Obavljao je poslove savjetnika u Ministarstvu obrane RH.

  Bavi se sruštveno – političkim radom, kao politički angažirana osoba, prati društvena pitanja razvoja parlamentarne demokracije u RH, piše članke i kolumne.

  Ovo je kratko sažet pregled sa općim navodima, jer doista se ne može opisati sveukupno štetno djelovanje vladajućih struktura, svih intenzivno protiv narodno povezanih, svih koji su trenutno u situaciji obnašati funkcije sa javnim ovlastima. Osporavanje ovih navoda donosi pitanje, ako to nije slučaj, da li je onda u pitanju teško ne znanje, koje je opasno kao i namjerno djelovanje protivno moralnim normama.Potrebno je da se narod osvijesti, da je suodgovoran za teško postojeće stanje, koje se uvlači u spiralu uništenja naroda. Pogledajte samo demografske trendove, za četiri godine, neće biti moguće sastaviti liste, a drastičan pad stanovništva po županijama dovest će do još većih brojeva lažnih birača koje će APIS uredno obrađivati. Čovjek jednostavno nastoji izborom riječi potaknuti na zrelo razmišljanje, potaknuti uključenost u političke procese, obraćajući se prosječno obrazovanom Hrvatu i Hrvatici. Žalosno je da ne želite pomaknuti svoj fokus sa postojećih, medijski popraćenih iz samo njima znanih razloga, znamo razlog, to je osjećaj ugroženosti od drugih izbora i rješenja. Mediji postavljaju ne principijelna huškačka pitanja novima na pozornici očekujući trenutno vidljiva rješenja u odgovorima. Međutim kada su u pitanju neki drugi u javnom prostoru njih ne pitaju zašto uništavate Hrvatsku i hrvatski narod, to ne pitaju. Mi ćemo i nakon izbora biti tu za Vas, ali samo da znate izdala Vas je dosadašnja vlast.
  ISTINA&DOMOVINA
  http://hbps.hr/hrvatice-i-hrvati

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code