TRAŽILI SU MI NOVAC ZA NASTUP NA HRT-u

TRAŽILI SU MI NOVAC ZA NASTUP NA HRT-u

9. listopada, 2015.

stan radman
Da sam dao novac, danas bi me Vaši suradnici pozivali u Otvoreno i druge Vaše emisije, od mene i moje stranke bi stvorili zvijezdu i sugerirali  biračima da smo upravo mi kome trebaju dati svoj glasa.
Pošto novac nisam dao zabranjen mi je pristup, a vaši urednici i novinari ne žele me vidjeti na HRT-u ili se javiti na telefon. Ja sam Vas uljudno zamolio da me primite na razgovor, uljudno zamolio da iste sekunde prekinete cenzuru na ovim izborima prema meni  i mojoj Autohtonoj – Hrvatskoj stranci prava

Napisao: Dražen Keleminec

Neki dan poslao sam vam mail, vaša tajnica mi je rekla da ste ga  vidjeli i pročitali ali mi odgovorili iste. Od strane vaše tajnice  mi je rečeno  da Vas do ponedeljka neće biti i da se javim gosp. Saši Runjiću. Pokušao sam u tri navrata dobiti gosp. Sašu Runjića koji mi se namjerno nije htio javiti na pozive. Protestiram zbog neobjektivnosti i stavljanja HRT-a u službu SDP-a, HDZ-a , MOSTA i još nekih stranaka. Na HRT-u ste pokrenula nevjerovatnu medijsku kampanju, a kampanju još Državno izborno povjerenstvo nije objavilo.
Autohtona – Hrvatska stranka prava  nema pristup  ni sekunde na vašoj Hrvatskoj radio televiziji. Autohtona – Hrvatska stranka prava  u  Koprivničko – križevačkoj županiji sudjeluje u vlasti  i prošli tjedan na našu tiskovnu konferenciju nije došao niti jedan novinar HRT-a ( ima ih tri ) i po starom receptu  dogodila se nova  cenzura.
Hrvatska radio televizija je javna televizija i nije televizija vaših odabranih stranaka. Vidim da konstatno pružate medijski prostor neparlamentarnoj stranci Most, stranci gradonačelnika jednog manjeg grada Metkovića. Pitam se zašto ? Tko iza toga stoji ? Nije li možda novac u pitanju ?
Radite emisiju „Otvoreno“ sa čelnicima desnih stranaka (a pola uopće nisu desne stranke) a mene osobno ponovno bojkotirate kao da ne postojim, kao da A-HSP ne postoji.
OVOG PUTA VAM PORUČUJEM  DA VIŠE NEĆU ŠUTJETI I JAVNO ĆU PROGOVORITI DA SE OD MENE TRAŽIO „NOVAC“ ZA NASTUP NA VAŠOJ HRVATSKOJ TELEVIZIJI. Da govorim istinu potvrđuje i pisana dokumentacija koju sam vam spreman pokazati kao i policiji i Državnom odvjetništvu.
Da sam dao novac, danas bi me vaši suradnici pozivali u Otvoreno i druge Vaše emisije, od mene i moje stranke bi stvorili zvijezdu i sugerirali  biračima da smo upravo mi kome trebaju dati svoj glas.
Pošto novac nisam dao zabranjen mi je pristup, a vaši urednici i novinari ne žele me vidjeti na HRT-u ili  se  javiti na telefon. Ja sam Vas uljudno zamolio da me primite na razgovor, uljudno zamolio da iste sekunde prekinete cenzuru na ovim izborima prema meni  i mojoj Autohtonoj – Hrvatskoj stranci pravaaša HRT-a odlučujete za koga birači trebaju glasovati,  odlučio sam se boriti svim sredstvima za pravdu, demokraciju i objektivnost.
Na kraju, nisam vjerovao Vašoj tajnici kad mi je rekla da ste na putu. Da sam dao novac, danas bi me vaši suradnici pozivali u Otvoreno i druge Vaše emisije, od mene i moje stranke bi stvorili zvijezdu i sugerirali  biračima da smo upravo mi kome trebaju dati svoj glas.
Pošto novac nisam dao zabranjen mi je pristup, a vaši urednici i novinari ne žele me vidjeti na HRT-u ili  se javiti na telefon. Ja sam Vas uljudno zamolio da me primite na razgovor, uljudno zamolio da iste sekunde prekinete cenzuru na ovim izborima prema meni  i mojoj Autohtonoj – Hrvatskoj stranci prava neće biti do ponedeljka pa sam otišao taj dan direktno do Vašeg stana da provjerim da li je to istina. Vjerujem da će te hitno obavjestiti vaše ljude koje ste  imenovali  na  HTV-a da prekinu blokadu i cenzuru prema Autohtonoj – Hrvatskoj stranci prava.
Pošto me Vaši ljudi ignoriraju, a koje ste upravo Vi imenovali na odgovorna mjesta, očekujem vašu pametnu odluku u kojoj ćete me u ponedeljak pozvati na razgovor te tražiti da Vam pokažem kako se traži novac da postanem medijska zvijezda na HRT-u.
Da više ne želim biti foklor ovim vašim nedemokratskim izborima u kojima vaši ljudi  odlučuju za koga birači trebaju glasovati,  odlučio sam se boriti svim sredstvima te Vam šaljem sliku sa praga vašeg stana.
Sa štovanjem !
Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen KeleminecT

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. dalajlama
  #1 dalajlama 19 listopada, 2015, 14:55

  keleminec, što mislić otkud aci stankoviću novac za harley davidson?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 18 listopada, 2015, 15:21

  POŠTOVANI ,KELEMENAC ,VI NISTE STRANKA ,VI STE ČOPOR DINArsklih potomaka stepinčevih krvoloka koji ste i dalje sljedbenici onoga što je davno osuđeno i propalo ,a vi kao zatucani dinarskli talibani podpomognuti od katoličke crkve ,koja nije nikada bila ni narodna i ljudska zajednica ljudi, već uvjek interesna ,pljačkašKa ,kastinska korporacija.
  PA SE MI GRAĐANI PITAMO ŠTA BI VI I MOGLI KAZATI NEŠTO NOVO ,DRUŠTVENO RELEVANTNO NA JUAVNOJ GOVOPRNICI ,KADA PUCATE OD KATOLIČKO-STEPINČEVSKOG NACIONALIZMA KOJI SE PREDICIARA I KOJI SE PREDICIRAO KRVOLIČNIM OBRAČUNOM PROTIV SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. A VAŠA IZJAVA O UCJENI TELEVIZIJSKIH REDAKCIJA DA JOJ PLATITE AKO ŽELIT SLIKATI SE NA TELEVIZIJI NIMALO NIJE UVJERLJIVA OBZIROM NA VAŠ DRUŠTVENI I OBRAZOVNI POPGLED NA SVIJET U KOJEM ŽIVITE .PA VAŠU IZJAVU ZAISTA SMATRAM NAJOBIČNIJIM TARAČEM ,ONIM KTOLIČKIM ,KRVOLČNIM, ONIM KOJI JE SUŠTINA KRŠAĆNSKOG RIMOKATOLIČANSTAV, NJEGOVOG DUHA I NAJUMA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code