TRAVANJ U TEATRU NA TREŠNJEVCI

TRAVANJ U TEATRU NA TREŠNJEVCI

26. ožujka, 2019.

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka ulazi u četvrti mjesec održavanja programa Kazališni ponedjeljak. Prvi dan tjedna tako je rezerviran za kazališna događanja, a publika ima mogućnost nakon svake predstave ocijeniti predstavu ocjenama od 1 do 5 i tako sudjelovati u izboru predstave mjeseca i predstave sezone. Predstava ožujka je mjuzikl Mikrofoni Medley Teatra i B GLAD produkcije kojeg je publika ocijenila ocjenom 4.812. Slijede predstava Ivana u svijetu bajki Kazališta Smješko s 4.666 te Titon Teatra Erato s 4.646.

Prvoga travnja u 20 sati na rasporedu je predstava Titon Teatra Erato u kojoj Zeus nadmudri Eoju napravivši nad njom pošalicu poput „prvoaprilskih“ spletki. RadioTeatar Bajsić i prijatelji predstavit će se 8. travnja u 10 sati s hvaljenom glazbenom predstavom Drvo koje je pjevalo, a istoga dana u 20 sati ne propustite duhovitu predstavu O ljubavi Hrvatskoga narodnoga kazališta u Mostaru. Za najmlađe donosimo 15. travnja u 10 sati veseli cirkuski cabaret Triko cirkus teatra Trio la-la-la. Toga dana u 20 sati ujedno i zatvaramo program za travanj predstavom o Ivani Brlić-Mažuranić i njezinom mužu Vatroslavu, Ivana u svijetu bajki Kazališta Smješko.

# RASPORED #

01.04. u 20.00 Teatar Erato TITON

Božica zore Eoja bila je poznata po svojoj strasti prema mladim smrtnicima, a najveća joj je ljubav bio Titon. Doznajte što se dogodilo kad je od Zeusa tražila besmrtnost za Titona.

Autorica I Režija: Vlatka Vorkapić

Igraju: Judita Franković Brdar, Žarko Potočnjak, Vladimir Posavec-Tušek, Marko Braić

08.04. u 10.00 RadioTeatar Bajsić i prijatelji DRVO KOJE JE PJEVALO

Drvo koje je pjevalo predstava je o Violini i Violončelu, prijateljstvu čovjeka i instrumenta, klasičnog i inovativnog, starog i novog, kao i slobode i odgovornosti koju glazba donosi. Autori: Nina Bajsić i Hrvoje Korbar i izvođači

Igraju: Stanislav Kovačić, Marija Šegvić i Jasmina Bojić

Režija: Hrvoje Korbar

08.04. u 20.00 Hrvatsko narodno kazalište Mostar O LJUBAVI

Duhovita predstava u kojoj dvoje mladih glumaca, putujući kroz četiri kazališna žanra, traži odgovore na pitanja: “Što je ljubav?”, “Kako nastaje?”, “Kako se manifestira?”, “Može li potrajati ili će s vremenom izblijediti?”.

Autori i igraju: Nikolina Ljuboja i Ivan Skoko

Režija: Ferid Karajica

15.04. u 10.00 Triko cirkus teatar TRIO LA LA LA

Veseli putujući cirkuski cabaret na sklapanje i rasklapanje, za djecu i sve ljude dobre volje. Uigrani, zaigrani i preigrani trio nudi svojoj publici pregršt vratolomija, akrobacija, žongliranja, muziciranja, plesa, smijeha i veselja.

Autori, redatelji i igraju: Nikolina Majdak, Damir Mihaljević, Iva Peter Dragan

15.04. u 20.00 Kazalište Smješko IVANA U SVIJETU BAJKI

Dokumentarno-igrana predstava s komičnim elementima donosi crticu iz zanimljivog bračnog života Ivane Brlić-Mažuranić i dr. Vatroslava Brlića u Brodu na Savi 1923. godine, na Ivanin 49. rođendan i 31. godišnjicu braka.

Autorica I Režija: Frana Marija Vranković

Igraju: Mirta Žečević i Hrvoje Zalar. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code