TORCIDA ČIČKU POSLALA REMEN, A ON ĆE NJIMA DAROVATI BON TON

TORCIDA ČIČKU POSLALA REMEN, A ON ĆE NJIMA DAROVATI BON TON

11. prosinca, 2015.

index
Na adresu Hrvatskog helsinškog odbora, u Zagrebu, stigao je najavljeni paket splitske navijačke skupine Torcida. Ured HHO-a, po naputku predsjednika, odbio je primiti paket, te ga vratio pošiljatelju.
Prema najavama u paketu se nalazio remen dužine 120 centimetara namijenjen predsjendiku HHO-a, kojemu su, prilikom fotografiranja s predsjednicom Republike, Kolindom Grabar Kitarović, i članovima HHO-a, spale hlače. Osim što su mladi navijači Torcide krivo procijenili veličinu Ivana Zvonimira Čička, želimo primijetiti da je njihova „dosjetka“ u najmanju ruku neumjesna i neprimjerena. Naime, do spomenute je nezgode došlo jer predsjednik HHO-a, I.Z.Čičak, ne smije nositi remen zbog ozbiljnih zdravstvenih razloga i dosadašnjih operacionih zahvata, kao i onih koji mu još predstoje. Do sada je g. I.Z.Čičak imao 10 kirurških zahvata u prijedjelu abdomena, a očekuju ga još dvije operacije.
Jasno je da članovi Tocide nisu mogli znati detalje o zdravstvenom stanju predsjednika HHO-a, ali spomenuti incident može biti pouka da se prije reagiranja, a bilo je i onih ružno-zlobnih, valja informirati, kako ne bismo povrijedili nečiju intimu, ili tegobe, ma o kome se radilo.
Ovom prilikom izrazili bismo i žaljenje, što Slobodna Dalmacija, ni jednom rječju nije spomenula godišnje nagrade HHO-a, a između ostalih, dobili su ih i urednici i novinari Pomorske večeri, kultne emisije Hrvatskoga radija. Umjesto toga imali smo priliku pročitati upravo u Slobodnoj Dalmaciji, novinama koje bi itekako trebale biti okrenute moru, prema problemima pomoraca i ribara, tekstove ispod profesionalne razine, a prepune predrasuda, pa i mrziteljskih opaski na račun HHO-a i Ivana Zvonimira Čička.
Našim dragim prijateljima iz Torcide HHO će za uzvrat, kao Božićnu čestitku, uz ostalo poslati i primjerak Bon tona, a Slobodnoj ni to, jer njegov sadržaj teško da bi mogao doprijeti u glave, a pogotovo u profesionalne senzore njhovih urednika i komentatora.T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 12 prosinca, 2015, 09:22

  Cijeli zhivot imam averziju
  ==========================
  Na parazite koji uspjeshno
  ==========================
  Skachu s jednog na drugo
  ==========================
  Josh bolje placheno
  ==========================
  NERADNO MJESTO
  ==========================
  Navek isti tip ljudi
  ==========================
  Isti smjeshak gutacha fekalija
  ==========================
  Isti rijechnik bljezgatora
  ==========================
  Na debljini kozhe
  ==========================
  Zavide im slonovi

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code