KOORDINACIJA ZA UTAKMICU HRVATSKA:SRBIJA

KOORDINACIJA ZA UTAKMICU HRVATSKA:SRBIJA

15. ožujka, 2013.

organizacija utakmice

Ususret kvalifikacijskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Srbije, koja će se u petak, 22. ožujka, igrati na maksimirskom stadionu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je 15. ožujka radni sastanak s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza. Na sastanku su precizirane protokolarne, organizacijske i sigurnosne mjere za ovu utakmicu visokog stupnja rizika. Definiran je i hodogram aktivnosti u koji su uključene sve mjerodavne službe i institucije u Zagrebu.

Kako se čulo, stadion je rasprodan, a javno gledanje sraza hrvatske i srpske reprezentacije bit će organizirano na Trgu bana Jelačića. Mjerodavne službe učinit će sve kako bi utakmica i sve popratne aktivnosti prošle u znaku sporta i u najboljem mogućem ozračju. Zagreb će, zaključeno je, i ovog puta pokazati gostoljubivost, toplinu i širom otvorena vrata.

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih najbližih suradnika, na sastanku u Uredu gradonačelnika, u ime Hrvatskog nogometnog saveza  prisustvovali su  izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, voditelj marketinga Alan Balen i predsjednik Komisije za stadione i objekte Miljenko Sakoman.  

Fotografija:www.zagreb.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code