TOMISLAV STOJAK PREDSJEDNIK ZAGREBAČKOG HNS-a

TOMISLAV STOJAK PREDSJEDNIK ZAGREBAČKOG HNS-a

9. studenoga, 2017.

U zagrebačkom hotelu Panorama u srijedu 8. studenoga je održana Izborna skupština Gradske organizacije HNS-a Grada Zagreba. HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, član Predsjedništva HNS-a, te dosadašnji povjerenik zagrebačkoga HNS-a Tomislav Stojak, novi je predsjednik zagrebačke Gradske organizacije HNS-a, dok su za potpredsjednike na Izbornoj skupštini izabrani Dalibor Jakus i Željko Uhlir.

Također, na Izbornoj skupštini delegati Gradske organizacije HNS-a izabrali su članove i članice Predsjedništva GO HNS-a Zagreba, te nove predstavnike zagrebačkoga HNS-a za Središnji odbor stranke, te za Središnji hrvatski regionalni savez HNS-a. U nastavku Skupštine, na prijedlog novog predsjednika, za tajnika GO HNS-a Grada Zagreba izabran je Ivica Jakopiček.

S Izborne skupštine novo vodstvo zagrebačkoga HNS-a poručilo je kako spremno preuzima odgovornost da svojim radom i aktivnostima pokaže da Zagreb može i mora više i bolje, da loša politika koja gradom vlada već više od desetljeća ima konkretnu i kvalitetnu alternativu.

Na kraju Izborne skupštine novoizabrani predsjednik Tomislav Stojak zahvalio je na iskazanom povjerenju svim starim i novim članicama i članovima HNS-a. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code