THE ANSWER! NA PUTU PREMA SVJETSKOJ SLAVI

THE ANSWER! NA PUTU PREMA SVJETSKOJ SLAVI

28. veljače, 2016.

THE ANSWER! photo2

Steven Machat, ugledni glazbeni promotor, odvjetnik i menadžer glazbenika poput Leonarda Cohena, Genesisa, Ozzyja Osbournea i Snoop Dogg-a, te kandidat za senatora savezne države Floride sredinom prošlog tjedna došao je u Zagreb da bi prisustvovao promociji singla zagrebačkog benda THE ANSWER! s kojim surađuje posljednje dvije godine.
THE ANSWER! su premijerno izveli pjesmu “Never” englesku inačicu aktualnog hrvatskog singla “Nikad” na kojem su ugostili pjevačicu i glumicu Vandu Winter. Sada je došlo vrijeme za premijeru engleske verzije pjesme, ali i spota za koji je, kao i za hrvatsku inačicu, zaslužan redatelj i pjevač Filip Dizdar.

Aktualni hrvatski singl “Nikad” sa Vandom Winter:

THE ANSWER! je već imao zavidan uspjeh u inozemstvu budući da je izabran za izvođača mjeseca na Wilder1Radio, njihova prva dva singla su uvrštena na Top 10 najslušanijih singlova Smacktongue radio mreže (1. i 7.mjesto), a uvršteni su i na Indie Top 50 mixtape za 2013.godinu na visokoj 7.poziciji od strane Coast2Coast magazina (SAD).
Ni u Hrvatskoj ne zaostaju te su na HR Demo Klub natjecanju osvojili 2.mjesto, a Zlatko Turkalj im je dodjelio nagradu “Moj Prvi Music Pub” za najbolji mladi bend 2015.g.
Prvi engleski singl THE ANSWER!-a pod nazivom “If I Had U”:
https://www.youtube.com/watch?v=6rlU4V5ECsY T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code