OPĆA OPASNOST U ZAGREBAČKOM DOMU SPORTOVA

OPĆA OPASNOST U ZAGREBAČKOM DOMU SPORTOVA

15. lipnja, 2012.

opca_opasnost_velike36

U Subotu 16. lipnja bit će promocija projekta: “OVISAN…NISI SLOBODAN – VRATI SE NA SVJETLO” uoći i povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama (službenog datum je 26.06.2012.).

Županjski rockeri, aktivni su u radu sa mladima i u udruzi MKC-Županja, idealan su primjer za promoviranje ovakvog projekta. Prije tri godine kad su se ponovo vratili na glazbenu scenu, brzo su vratili staru publiku i stvorili novu. Trenutno su jedan od najtraženijih domaćih bendova. Svojim povratničkim albumom (izdanim prošle godine za Croatia records) “Vrati se na svjetlo” nisu željeli samo izdati nove pjesme već i dati neku poruku mladim ljudima, (a i općenito) kojima su pravi uzor. U suradnji sa Vladinim uredom za suzbijanje zlouporabe droga krenuli su u projekt kroz pjesmu “Vrati se na svjetlo” po kojoj je i album dobio ime, a govori o štetnosti uzimanja droga (premda i druge pjesme na albumu imaju pozitivne poruke). U omotu CD-a se tim povodom našla i brošura Ureda kao edukacija mladima, a uz Vladin ured, podršku projektu dao je i MUP.p

U sklopu projekta je i humanitarni dio povezan sa Zajednicom “Cenacolo”, u kojem sva sredstava prikupljena pozivom na tel. broj na kojem se može poslušati pjesma ili dio pjesme “Vrati se na svjetlo”, idu Zajednici.

Podsjećamo, Opća Opasnost” je 2010.i 2011. godine proglašena bandom godine, a njihov pjevač Pero Galić, najboljim rock izvođačem za 2011. godinu na portalu Muzika.hr te na Fender Mega Musica i Fender Music Awards po glasovima slušatelja.
Pjesma “Pobjego sam” bila je nominirana za Hit godine na ovogodišnjem PORINU. Imaju jedan od najvećih Fan Clubova u Hrvatskoj, a ovog tjedna su opet na vrhu CMC nacionalne top liste! Na prvo su mjesto zasjeli s najnovijim singlom “Tvoje ime čuvam”, odnosno osmom objavljenom pjesmom s albuma “Vrati me na svjetlo” s kojeg su gotovo sve pjesme postale veliki hitovi.

Prvi od ovih edukativno-humanitarnih koncerata na kojima se promovira projekt OVISAN…NISI SLOBODAN – VRATI SE NA SVJETLO” održat će se u zagrebačkom Domu sportova kao najava za ostale koncerte po Hrvatskoj. Ulazak u dvoranu je u 19 sati, a nastup Opće Opasnosti bit će u 21 sat (predgrupa je – rock band Gabula). T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code