TERŠELIČKI NETKO MORA REĆI DOSTA

TERŠELIČKI NETKO MORA REĆI DOSTA

21. siječnja, 2020.

 

Neshvatljiva provokacija, (koja nije prvi put izvedena), opet nije naišla na javnu osudu, pa ispada da se „svi“ slažu da su u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu svi bili isti, i da su čak i hrvatska djeca stradala od velikosrpskih zločinaca dobila „što su i tražila“!

Za rat ili agresiju nikada nisu krivi jedni i drugi.

A kod nas, zahvaljujući teršeličkama, i njihovim „pokroviteljima“ – jesu

Napisao: Mladen Pavković

Jel možete zamisliti da u Americi, Afganistanu ili Izraelu djeluje neka „civilna“ udruga čiji predstavnici odaju počast „svim žrtvama“ neke terorističke akcije ili pak poginulim sudionicima rata na jednoj i drugoj strani, tj. talibanima, fašistima i onima na koje je izvršena agresija, dakle ni krivim ni dužnim nevinim ljudima?

Taj čin nije ništa drugo nego namjerno izjednačavanje žrtve i agresora. Time se jasno i glasno želi reći – svi ste krivi, svi ste isti!

Unutar i izvan granica

Naime, notorna Vesna Teršelič, koja vodi kontraverznu i iznimno problematičnu udrugu Documenta – „Centar za suočavanje s prošlošću“ (sic!), povodom obilježavanja obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 22. obljetnice uspješno provedene mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, na Ovčari je odala počast „svim žrtvama Vukovara“!

Pored toga, na nekim drugim lokacijama u Vukovaru to su isto učinili i predstavnici drugih „civilnih“ udruga, pa čak i onih, kako su naveli u svom obrazloženju, i iz „post-jugoslavenskih zemalja“.

Na taj se način razne teršeličke zalažu na „izgradnji mira unutar i izvan svojih granica“!

Neshvatljiva provokacija

Međutim, nismo nikada čuli ni pročitali da su ti jadni aktivisti ikada otišli recimo u Beograd, na Bleiburg, Jasenovac, Goli otok, Staru Gradišku, Tel Aviv, Jeruzalem ili Auschwitz i tamo odali počast krvnicima i njihovim žrtvama, odnosno da su izjavili kako jednako poštuju žrtve partizana i ustaša i fašista, ili da „plaču“ i za svim ubijenim i stradalim Nijemcima koji su u vrijeme II. svjetskog rata ubili na milijune nevinih Židova, Roma, pa i Hrvata!

Ovaj čin, ili bolje rečeno teška i neshvatljiva provokacija, (koja nije prvi put izvedena), opet nije naišla na javnu osudu, pa ispada da se „svi“ slažu da su u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu svi bili isti, i da su čak i hrvatska djeca stradala od velikosrpskih zločinaca dobila „što su i tražila“!

Za rat ili agresiju nikada nisu krivi jedni i drugi.

A kod nas, zahvaljujući teršeličkama, i njihovim „pokroviteljima“ – jesu.

Ovo je iznimno opasna igra, koju, bojimo se, prešutno podržava i netko tko je na vlasti, jer u protivnom ovoj bi se „dami“ i njezinim jadnim i žalosnim sljedbenicima trebalo i moralo reći – dosta, ili da ne kažemo još neku grublju riječ! T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. fusgenger
  #1 fusgenger 28 siječnja, 2020, 16:20

  Taj Mladen Pavković je stara titina komunjara, koji svoju komunjarsku prošlost skriva iza tzv. odbrambenog rata, a koji je uistinu bio produkt hrvatske i srbijanske UDBA-e i KOS-a.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. fusd
  #2 fusd 28 siječnja, 2020, 16:20

  Taj Mladen Pavković je stara titina komunjara, koji svoju komunjarsku prošlost skriva iza tzv. odbrambenog rata, a koji je uistinu bio produkt hrvatske i srbijanske UDBA-e i KOS-a.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Bozana Topalovic
  #3 Bozana Topalovic 26 siječnja, 2020, 07:44

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. antikristov učenik
  #4 antikristov učenik 22 siječnja, 2020, 16:27

  Teršelič+Beauljak+Goldernštanga+živi i neživi ANTIFE+razni INSTITUCIONALNI faktori,tzv.”građanske udrugice”= SVI na NAŠEM/Hrvatskom (ima i inofinancija) novcu to rabote ,za DEBELE PARE,da ne zaboravimo “istorisku pojavu BRADONJA” koji ve4ć i s Vrha Katedrale popuju,a

  “naši anenemiici” samo bleje jedan u drugoga,,,itd-

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Anonimno
  #5 Anonimno 22 siječnja, 2020, 07:39

  Odlično, pepe. Ne zna ni hrvatski. Tko ju je doveo u Hrvatsku?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. pepe
  #6 pepe 22 siječnja, 2020, 01:15

  nu, čtivopisac pṙvo mora svladati osnove hṙvatskoga, i prëstati tupiti ter tlapiti na vůkovom sṙbskom krivopisu. potom bi bīlo poželjno da prëstane bīti jezično-uljudbeni “sṙbohṙvat” i nauči osnove prave hṙvatske slovnice. inače, teršeličeva je pod zaštitom službenoga bruxellesa i londona, pak doklë god’ hṙvatstvo jalovo budu branili razni “sṙbohṙvati” (koji polupismeno izvaljuju “jel”) i petokolonašski “slavoserbi”, ona može mirno spati.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code