TERŠELIČKI NETKO MORA REĆI DOSTA

TERŠELIČKI NETKO MORA REĆI DOSTA

21. siječnja, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

Neshvatljiva provokacija, (koja nije prvi put izvedena), opet nije naišla na javnu osudu, pa ispada da se „svi“ slažu da su u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu svi bili isti, i da su čak i hrvatska djeca stradala od velikosrpskih zločinaca dobila „što su i tražila“!

Za rat ili agresiju nikada nisu krivi jedni i drugi.

A kod nas, zahvaljujući teršeličkama, i njihovim „pokroviteljima“ – jesu

Napisao: Mladen Pavković

Jel možete zamisliti da u Americi, Afganistanu ili Izraelu djeluje neka „civilna“ udruga čiji predstavnici odaju počast „svim žrtvama“ neke terorističke akcije ili pak poginulim sudionicima rata na jednoj i drugoj strani, tj. talibanima, fašistima i onima na koje je izvršena agresija, dakle ni krivim ni dužnim nevinim ljudima?

Taj čin nije ništa drugo nego namjerno izjednačavanje žrtve i agresora. Time se jasno i glasno želi reći – svi ste krivi, svi ste isti!

Unutar i izvan granica

Naime, notorna Vesna Teršelič, koja vodi kontraverznu i iznimno problematičnu udrugu Documenta – „Centar za suočavanje s prošlošću“ (sic!), povodom obilježavanja obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 22. obljetnice uspješno provedene mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, na Ovčari je odala počast „svim žrtvama Vukovara“!

Pored toga, na nekim drugim lokacijama u Vukovaru to su isto učinili i predstavnici drugih „civilnih“ udruga, pa čak i onih, kako su naveli u svom obrazloženju, i iz „post-jugoslavenskih zemalja“.

Na taj se način razne teršeličke zalažu na „izgradnji mira unutar i izvan svojih granica“!

Neshvatljiva provokacija

Međutim, nismo nikada čuli ni pročitali da su ti jadni aktivisti ikada otišli recimo u Beograd, na Bleiburg, Jasenovac, Goli otok, Staru Gradišku, Tel Aviv, Jeruzalem ili Auschwitz i tamo odali počast krvnicima i njihovim žrtvama, odnosno da su izjavili kako jednako poštuju žrtve partizana i ustaša i fašista, ili da „plaču“ i za svim ubijenim i stradalim Nijemcima koji su u vrijeme II. svjetskog rata ubili na milijune nevinih Židova, Roma, pa i Hrvata!

Ovaj čin, ili bolje rečeno teška i neshvatljiva provokacija, (koja nije prvi put izvedena), opet nije naišla na javnu osudu, pa ispada da se „svi“ slažu da su u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu svi bili isti, i da su čak i hrvatska djeca stradala od velikosrpskih zločinaca dobila „što su i tražila“!

Za rat ili agresiju nikada nisu krivi jedni i drugi.

A kod nas, zahvaljujući teršeličkama, i njihovim „pokroviteljima“ – jesu.

Ovo je iznimno opasna igra, koju, bojimo se, prešutno podržava i netko tko je na vlasti, jer u protivnom ovoj bi se „dami“ i njezinim jadnim i žalosnim sljedbenicima trebalo i moralo reći – dosta, ili da ne kažemo još neku grublju riječ! T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. fusgenger
  #1 fusgenger 28 siječnja, 2020, 16:20

  Taj Mladen Pavković je stara titina komunjara, koji svoju komunjarsku prošlost skriva iza tzv. odbrambenog rata, a koji je uistinu bio produkt hrvatske i srbijanske UDBA-e i KOS-a.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. fusd
  #2 fusd 28 siječnja, 2020, 16:20

  Taj Mladen Pavković je stara titina komunjara, koji svoju komunjarsku prošlost skriva iza tzv. odbrambenog rata, a koji je uistinu bio produkt hrvatske i srbijanske UDBA-e i KOS-a.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Bozana Topalovic
  #3 Bozana Topalovic 26 siječnja, 2020, 07:44

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. antikristov učenik
  #4 antikristov učenik 22 siječnja, 2020, 16:27

  Teršelič+Beauljak+Goldernštanga+živi i neživi ANTIFE+razni INSTITUCIONALNI faktori,tzv.”građanske udrugice”= SVI na NAŠEM/Hrvatskom (ima i inofinancija) novcu to rabote ,za DEBELE PARE,da ne zaboravimo “istorisku pojavu BRADONJA” koji ve4ć i s Vrha Katedrale popuju,a

  “naši anenemiici” samo bleje jedan u drugoga,,,itd-

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Anonimno
  #5 Anonimno 22 siječnja, 2020, 07:39

  Odlično, pepe. Ne zna ni hrvatski. Tko ju je doveo u Hrvatsku?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. pepe
  #6 pepe 22 siječnja, 2020, 01:15

  nu, čtivopisac pṙvo mora svladati osnove hṙvatskoga, i prëstati tupiti ter tlapiti na vůkovom sṙbskom krivopisu. potom bi bīlo poželjno da prëstane bīti jezično-uljudbeni “sṙbohṙvat” i nauči osnove prave hṙvatske slovnice. inače, teršeličeva je pod zaštitom službenoga bruxellesa i londona, pak doklë god’ hṙvatstvo jalovo budu branili razni “sṙbohṙvati” (koji polupismeno izvaljuju “jel”) i petokolonašski “slavoserbi”, ona može mirno spati.

  Odgovorite na ovaj komentar

<