TEDESCHIJEV TAJNIK KANDIDAT ZA MINISTRA PROMETA

TEDESCHIJEV TAJNIK KANDIDAT ZA MINISTRA PROMETA

3. siječnja, 2016.

foto_Misetic

Predizborne najave dobile su i službenu potvdu iz HDZ-a za kandidiranje Ivice Mišetića na mjesto ministra prometa u novoj vladi Republike Hrvatske. Gospodin Mišetić trenutno obnaša funkciju tajnika Tedeschijeve Atlanitc Grupe, gdje se zaposlio nakon što je smijenjen s mjesta direktora Croatia Airlinesa.
Da podsjetimo, nekadašnji predsjednik Uprave Croatia Airlinesa bio je ujedno i član nadzornog odbora konkurentske kompanije Lufthansa te je morao podnjeti ostavku budući se našao u eklatantnom sukobu interesa. Za vrijeme njegovog dugogodišnjeg upravljanja tom nacionalnom zrakoplovnom kompanjim ukupni dug domaćeg prijevoznika se priližio brojci od blizu milijardu kuna.T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ivan Mišetić
  #1 Ivan Mišetić 6 siječnja, 2016, 14:15

  Ja sam na ti s Karamarkom pa je to očekivano. Ali HSLS predložio prof. Dundovića za Doministra prometa, a Padjena za Pomoćnika za zračni promet pa ću to sve razbucat i ostavit crvenog Dana Simonića za Pomoćnika?! Ali novinari se šale? Tako mi iz Opatije javljaju gdje je Padjen često s Tedeschi i Weber, da jučer Josip Budimir demantirao Padjenu da će biti Ministar turizma,pamožda se i meni rugaju?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. croatia airlines
  #2 croatia airlines 4 siječnja, 2016, 09:40

  jel s njim u paketu kandidiran i onaj naš bivši lupež svemir radmilo

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Marko Kapetanović
  #3 Marko Kapetanović 3 siječnja, 2016, 23:33

  Što će na ovo reći Zdenko Padjen kao prometni gastebajter na radu u Kanadi?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code