NA HRT-u POSEBAN PROGRAM ZA LOKALNE IZBORE

NA HRT-u POSEBAN PROGRAM ZA LOKALNE IZBORE

16. svibnja, 2017.

 

Hrvatska radiotelevizija (HRT) pripremila je opsežan program za praćenje predstojećih lokalnih izbora, koji se održavaju u nedjelju 21. svibnja. Okosnicu toga programa s brojnim uključenjima izvjestitelja činit će posebne televizijske i radijske emisije koje su toga dana na rasporedu u večernjemu terminu. Na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) posebna emisija posvećena lokalnim izborima počinje u 18.00, a istodobno će se emitirati i na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4). Voditelji će biti iskusni HRT-ovi novinari Sanja Mikleušević Pavić, Damir Smrtić i Mislav Togonal, koji će biti zadužen za prikaz izbornih rezultata u stvarnome vremenu, njihovo praćenje na videozidu te analize i komentare. Urednica je projekta Ana Jelinić.

Emisija će uključivati brojna javljanja HRT-ovih izvjestitelja s terena, među kojima su Tatjana Munižaba, Zoltan Kabok, Petar Vlahov, Dajana Šošić, Kristina Pešić, Zrinka Grancarić, Eugen Husak, Maja Sever, Dijana Roko, Petra Neuner-Geržinić, Zrinka Perić, Ivica Đuzel, Hrvoje Gunjača i Ivica Grudiček. Oni će gledateljima prenositi ozračje u kojemu se izbori odvijaju i javljati najnovije vijesti iz Državnoga izbornog povjerenstva, stožera stranaka i kandidata iz cijele Hrvatske, a također su predviđena i uključenja iz svih HRT-ovih centara i dopisništava. Iz HRT-ova centra u Zadru tako će se u emisiju uključivati Edi Škovrlj, iz HRT-ova centra u Splitu Mariola Milardović Perić, iz HRT-ova centra u Rijeci Ranko Stojanac, iz HRT-ova centra u Dubrovniku Vicko Dragojević, a iz HRT-ova centra u Osijeku Stela Sep. U pripremi su i javljanja iz drugih HRT-ovih centara te dopisništava.

Za komentare izbornih rezultata u izbornoj noći bit će zaduženi analitičari Smiljana Leinert Novosel, Berto Šalaj, Marijana Ivanov, Ivo Banac i Pero Maldini, a Hrvatska radiotelevizija imat će i izlazne ankete iz četiriju najvećih hrvatskih gradova – Rijeke, Splita, Osijeka i Zagreba, koje će dati prva predviđanja rezultata izbora za čelna mjesta tih gradova te za vijećnike.

Rezultati lokalnih izbora opširno će se pratiti i u programima Hrvatskoga radija (HRT – HR). U nedjelju 21. svibnja na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) u 19.30 počinje posebna emisija Lokalni izbori 2017. Uz javljanja reportera iz izbornih stožera kandidata za gradonačelnike, načelnike i župane te iz središnjica političkih stranaka izborne rezultate i odnose snaga te predviđanja za drugi krug izbora komentirat će i analizirati gosti komentatori, politolozi Nenad Zakošek i Višeslav Raos.

Posebnu emisiju na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) ostvarivat će dvadesetak novinara, izvjestitelja i urednika iz svih HRT-ovih lokalnih radiopostaja, a emisiju uređuju i vode Sanja Rabuzin Pavić i Ivica Ružičić. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 21 svibnja, 2017, 21:44

  Cendrajte i dalje mili sitnozubci !!!!!!!!!!!!
  ==============================
  Nogom u tur, i na glasanje !!!!!!!!!!!!
  ==============================
  Lakshe cenrat, znam, a i ziherashkije
  ==============================
  Jer nedaj Bozhe, mogel bi si netko
  ==============================
  Mislit, da tu ipak zhive ljudi
  ==============================
  Okrenite se na drugu stranu
  ==============================
  I nastavite spavat !!!!!!!!!!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. moslavački-posavac
  #2 moslavački-posavac 16 svibnja, 2017, 20:34

  dakle angažirali su sve svoje snage…..samo da li će biti vremena da se svi uključe….Puno je gradova i općina, a i lista….jadni ovbi u povjerenstvima dok sve slože….da im se ne pobrkaju imena i brojevi u glavi….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code