TEAM BUILDING NA JARUNU

TEAM BUILDING NA JARUNU

26. travnja, 2017.

 

 

Rekreacijsko–sportski centar Jarun uz već postojeće sportsko rekreacijske sadržaje i ugostiteljsku ponudu uvodi i mogućnost organiziranja team building aktivnosti na otvorenom koje nudi svojim korporativnim partnerima i svim zainteresiranim tvrtkama.

Na terenima i objektima RSC Jarun moguće je unajmiti prostor za razne sportske aktivnosti (košarka, nogomet, odbojka na pijesku, badminton itd.) ali jednako tako i za organizaciju različitih evenata od vjenčanja preko koncerata do edukativnih i humanitarnih događanja. Upravo stoga su djelatnici ustanove Upravljanje sportskim objektima osmislili programe za team building koje tvrtkama i njihovim zaposlenicima nude različite pakete zabavnih aktivnosti. Pored sportskih igara i natjecanja u prirodi pod vodstvom stručnih kineziologa u ponudu je uključeno i neizostavno druženje uz ručak u prirodi.

Paketi po povoljnim cijenama uključuju najam lokacije, profesionalno vođene sportske aktivnosti među kojima i veslanje u posebnim i nadasve atraktivnim Dragon čamcima, korištenje sportskih terena i rekvizita, besplatan ulaz automobilima te piknik ručak.

Dodatne informacije i rezervacije na mail: [email protected]. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code