“TALKING YOU BACK” JELENE RADAN

“TALKING YOU BACK” JELENE RADAN

25. svibnja, 2016.

 

“Taking you back” još je jedna pjesma Jelene Radan s njezinog aktualnog albuma Voyage. Pjesma govori o emotivnom i ključnom trenutku njegovog povratka u njen život nakon dugo vremena i pitanja: Volim li te dovoljno da te primim natrag?

“Taking you back” je prekrasno osmišljena pjesma pod producentskom palicom Edija Cukerića, a divno odsvirana od strane glazbenika: Emil Gabrić na violini, Miro Navračić na harmonici, Josip Konfic na udaraljkama (marimba i vibrafon, te praporci), Ivan Gazibara na kontrabasu, Tomi Novak na gitari.

 Pjesmu Taking You back poslušajte na sljedećem linku

https://www.youtube.com/watch?v=eFz5TzytlY8

Ovo je savršen trenutak da još jednom podsjetimo na taj izniman album; album u kojem su ilustrirane razglednice za svaku pjesmu na hrvatskom, engleskom, portugalskom i francuskom jeziku, album koji je bio nominiran za  Impalu, za najbolji indie album. Voyage je izašao tek nekoliko dana prije ulaska Hrvatske u EU te bio možda i posljednji album u onoj Hrvatskoj; “najeuropskiji album” kako su ga neki kritičari nazvali. Dobio je i Porin za likovno oblikovanje, te je nominiran za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Voyage je album putovanja, intimnog i onog raznim jezicima, a koji je, kao i svako putovanje, imao plan puta, ali i ponekih iznenađenja na tom putu.

 I upravo sada, tri godine nakon izlaska istog, a netom prije novih glazbenih izazova koje Jelena planira obznaniti uskoro, poželjeli smo se podsjetiti na Voyage pjesmom “Taking you back”, koju kao autor i glazbe i teksta potpisuje Goran Bošković s kojim je Jelena surađivala na njegovoj odlično primljenoj pjesmi Pođi na put.

 Jelenu Radan možete pratiti na njenom Facebooku. T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code