SUPERUHO FESTIVAL U PRIMOŠTENU NA TRI POZORNICE

SUPERUHO FESTIVAL U PRIMOŠTENU NA TRI POZORNICE

28. srpnja, 2016.

 

3. SuperUho Festival se održava od 1. do 3. kolovoza u Primoštenu, kraj bivšeg hotela Marina Lučica, Splitska 14 (Google Maps link https://goo.gl/JQiNSg), na dvije festivalske pozornice na kojima će nastupiti ukupno 16 izvođača i 3 DJ-a na after partyu u primoštenskom klubu Aurora. Tri dana festivala ispunit će Devendra Banhart, Shobaleader One, Peter Hook & The Light, Mudhoney, Mark Lanegan, Pips, Chips & Videoclips, Saul Williams, Lightning Bolt, Žen, Franz Kafka Ensemble, Damir Avdić, It’s Everyone Else, Baden-Baden, Side Project, Magul i Close Distance. Svaki dan nakon završetka glavnog festivalskog programa, oko 1:00, u suradnji s DORF Festivalom u SuperDORF kinu kraj glavnog festivalskog stagea bit će prikazan jedan dokumentarni film čija je tematika bliska našim izvođačima kojeg posjetitelji mogu pogledati, ili mogu nastaviti druženje u klubu Aurora, 15 minuta hoda od lokacije festivala.

Za after party prvog festivalskog dana je zadužen DJ Per Le Cler, dok će trećeg dana veliki završni after party voditi Chris Ducenfield i naš Borovich.

Novost na festivalu je da će u ponudi imati isključivo craft pivo domaćih pivara Nova Runda, Medvedgrad, Zmajska pivovara i Varionica, čime postajemo prvi domaći festival koji se odvažio na ovaj potez, dok će za hranu biti zadužen kultni zagrebački restoran Šalša.SUPERUHO-2016-Dnevni-Raspored

SuperUha plaža (s tirkiznim morem i najboljim pogledom na jezgru Primoštena) će i ove godine biti opremljena udobnim narančastim ležaljkama, a svi gosti plaže s festivalskim narukvicama će imati priliku besplatno isprobati i zorbing – adrenalinsko hodanje po vodi u prozirnoj gumenoj lopti. 10 minuta zorbinga umara jednako kao i dva sata bicikliranja, pa budite spremni!

SuperUho festival će ove godine dobiti svoj prvi after beach party! Fantastična nova lokacija u Primoštenu sadrži i jednu skrivenu terasu (s pogledom na more), koja će zadnjeg dana festivala na Iskon secret location partyju ugostiti poznatog britanskog DJ-a Chrisa Duckenfielda, rado no rijetko viđenog gosta među našim clubberima. Secret location party počinje u 17:00 i traje do 19:00, a uz sofisticiranu Chrisovu selekciju posluživat će se i roštilj koji spremaju šefovi zagrebačkog kultnog Šalša restorana.

Pretprodajna cijena festivalskih ulaznica je 250 kuna, dnevnih 150 kuna i kamp ulaznica 150 kuna. Na dan festivala festivalska ulaznica će koptati 290 kuna, dnevna 170 kuna, a kamp cijena ostaje ista, 150 kuna.

Prodajna mjesta ulaznica su:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25) u Primoštenu

Azimut (Obala palih omladinaca 2) i CD shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, ex Dallas Music Shop) u Šibeniku

Caffe Bar Basket, Domovinskog rata 42 u Splitu

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) u Rijeci

Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 18) u Zagrebu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code