SUMMER GARDEN FESTIVAL U GREEN GOLDU

SUMMER GARDEN FESTIVAL U GREEN GOLDU

7. lipnja, 2016.

 

Ljeto nam se približava a topli dane mame nas iz zatvorenih prostora i zovu na vruće ljetne partije.  U susret ljetu Green Gold Club pripremio je novi festival koji će dovesti atmosferu ljetnih after partija razvikanih ljetnih  destinacija  i to u središtu Zagreba. Ova prava ljetna zabava događat će se u atriju u prekrasnim vrtovima Green Gold Centra koji će za tu prigodu biti specijalno uređeni po uzoru na mnoge ljetne party destinacije. Summer Garden festival počet će već kao pravi ljetni after 17. lipnja u 17 h i trajat će do 1 sat.  Cijeli ambijent bit će ukrašen  cvjetnim aranžmanima, a u samoj središnjoj fontani odvijat će se pjena party. Za muzički dio biti će zaduženi razvikani zagrebački hip- hop RNB Dj-i DJ Don Tom i DJ Daisy koji će sve pristune rasplesati sa najvećim hip hop , RNB i pop hitovima.

DJ Don Tom  kao dugogodišnji resident mnogih klubova  razvija dinamičnu komunikaciju sa publikom igrajući se sa bogatom lepezom funk, hip hop, rock, dnb, house, disco glazbe koja je ujedno i temelj njegovog klupskog programa pod nazivom Music Quest.

DJ Daisy zagrebačkoj publici poznat po zaraznim plesnim pop i RNB hitovima  kao stalni gost Green Gold Cluba dodatno će rasplesati posjetitelje, a plesnu atmosferu dodatno će zagrijati i First Entertainment plesačice koje će za ovu priliku biti ukrašene cvjetnim detaljima u Flower power looku!

Na atraktivnom Summer Garden Festu  osjetite pravu atmosferu vrućih ljetnih after-partya u središtu metropole i zaplešite već pod zalaskom sunca. Ulaz je slobodan. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code