BRASIL PARTY U DRINX-u

BRASIL PARTY U DRINX-u

22. svibnja, 2015.

DSC_3723

Nakon “Veselog petkaDJ-a Saše Šoštarića, u klubu DrinX slijedi još veselija subota. 23 svibnja “Gradska predigra” predstavlja “House of Bubbles“, programsku poslasticu uz posebnog gosta, DJ-a Claudia Madirazzu, na kojoj će DrinX postati kuća mjehurića i brazilskih koktela.

Gostima kluba hostese će na ulazu podijeliti bočice mjehurića za puhanje, pa će tako i mjehurići i balončići letjeti po klubu u house i r’n’b ritmovima.

Poseban gost večeri biti će sjajan DJ Claudio Madirazza, poznat po rezidencijama na Zrću u Papayi (2009) i Kalypsu (2010), te legendarnim zagrebačkim klubovima Piranha, Gjuro 2, Saloon, Posh Fantasy bar, Hemingway bar i Hollywood vanity club. Poznat je po plesnim house ritmovima bogatih vokalima, ali Claudio je jedan od najsvestranijih DJ-a, te nema glazbenog žanra koji mu je stran.

U subotu će pod dirigentskom palicom DJ-a Claudia Madirazze mjehurići po DrinX klubu plesati u ritmovima house, deep house, r’n’b i electropop glazbe.

Ujedno je i Ballantine’s Brasil Party na kojem će atraktivne Ballantine’s Brasil hostese podijeliti posebne nagrade svima koji piju ukusne koktele od tog pića. T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code