SANELLIN “ČVOR”

SANELLIN “ČVOR”

23. lipnja, 2017.

Mlada, zgodna i izuzetno glazbeno nadarena zadranka Sanella, novo je ime glazbene obitelji Hit Records. Posebna, a u isto vrijeme atraktivna djevojka, koja će vas osvojiti svojim glasom, osim što pjeva, piše i poeziju, za koju sama ističe kako je upravo to njena velika ljubav.

Upravo je sada došlo vrijeme da i upoznate Sanellu, koja je pjesmom i video spotom ‘Čvor’ odlučila zakoračiti na glazbeno nebo.

‘Pjesmu ‘Čvor’, vrlo zanimljivog naziva, mogu opisati kao jednu modernu, a opet predivnu pop art baladu sa poetskim tekstom i snažnom porukom, koju nosi u sebi’, istaknula je Sanella

Autorska ekipa koja je stala iza ove nove glazbene priče, su Kristijan Rahimovski, autor glazbe i teksta, te Filip Gjud, koji je zaslužan za aranžman.

Sanellin singl prvijenac, prati i video spot, snimljen u režiji Jerka Marića. Kadrovi koji su protkani kroz spot, snimljeni su na tri različite lokacije u blizini Zadra, od Sabunika, Ljubača, pa sve do Ražanca.

O samoj priči, koja se oslanja na spot, rekla je, ‘S obzirom da sam iz Zadra, kojeg okružuje predivna priroda i more, odabir lokacija se činio kao savršena poveznica sa samim tekstom pjesme’

Uloge u spotu odigrali su i Sanelli dragi, bliski ljudi.
Naime, njezina publika će tako imati prilike vidjeti kako se u svojoj ulozi snašla Sanellina sestra, model, Andrijana Beljo, uz koju se pojavljuje i njezin suprug, prvak Europe u profesionalnom boksu, Damir Beljo.

Promociju singla i video spota ‘Čvor’ u svome gradu, Zadru Sanella je otvorila sa svoje dvije pjesme poezije ‘Šteta je učinjena’, te ‘Na putu prema suncu’, uz klavirsku pratnju Vedrana Supičića. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code