SUKOB MIROSLAVA ŠIMIĆEM S GRADSKOM UPRAVOM OSIJEKA

SUKOB MIROSLAVA ŠIMIĆEM S GRADSKOM UPRAVOM OSIJEKA

12. travnja, 2013.

Josip

Vijećnik g. Miroslav Šimić  12. travnja 2013. obratio se Gradskoj upravi sa zahtjevom da mu istog dana u 15 sati omogući prostor u kojem bi održao susret s novinarima, a u svezi navodne potvrde od strane Ministarstva uprave da je on Miroslav Šimić, predsjednik Gradskoga vijeća.

Grad Osijek službeno nije zaprimio nikakvu odluku Ministarstva uprave donesenu u postupku nadzora nad zakonitošću rada 28. sjednice Gradskoga vijeća Grada Osijeka održane 19. veljače 2013.

Grad Osijek također nije službeno zaprimio nikakav odgovor Ministarstva uprave na temu nadzora.

Odgovor Ministarstva na koji se poziva vijećnik g. Miroslav Šimić i temeljem kojega tvrdi da je potvrđen kao predsjednik Gradskoga vijeća Grada Osijeka te zbog istog želi susret s novinarima, nije upravni akt nadzora i nema obvezujuću snagu. To je pismo koje je g. Šimiću uputio i potpisao pomoćnik ministra g. Milošević i u kojem iznosi odgovor na upit vijećnika g. Šimića.

U svezi sa zahtjevom vijećnika g. Šimića za korištenjem slobodnog prostora u Gradskoj upravi naglašavamo da nikada nije bilo zaprjeke za korištenje slobodnog prostora Gradske uprave od strane, ne samo vijećnika Gradskog vijeća, već i različitih udruga pa i građana Grada Osijeka.

Stoga je g. Šimić izvješten da je, sukladno njegovom zahtjevu vijećnica u potkrovlju Gradske uprave u 15,00 sati slobodna uz napomenu da je radno vrijeme Gradske uprave do 15,30 sati.

S poštovanjem.

                                                                                                              Tajnik Grada

                                                                                                           Jadranka Nikolov T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code