NAJNOVIJE NA PORTALU

STOTINE POMAGAČA SPREMNI ZA RELLY KUMROVEC

STOTINE POMAGAČA SPREMNI ZA RELLY KUMROVEC

28. ožujka, 2015.

3.-Rally-Kumrovec-2013-32

Dva tjedna ostala su do starta 4. Rallya Kumrovec 2015. U organizaciju utrke i ove je godine uz članove AK Delta Sport uključen velik broj profesionalaca i volontera, koji će brinuti za sigurnost svih sudionika natjecanja, gledatelja i stanovništva područja kroz koja će prolaziti trasa brzinskih ispita.

Kao i u svakom dosadašnjem izdanju Rallyja Kumrovec, posebna je pozornost usmjerena na poštivanje sigurnosnih standarda Svjetske automobilističke federacije – FIA-e.

U skladu sa sigurnosnim planom, na svakom će brzinskom ispitu biti po dva vatrogasna vozila, hitna medicinska pomoć te vučno vozilo. Na prologu Terme Tuhelj radit će ukupno devet sudaca, 20 redara, četveročlana ekipa za mjerenje vremena uz pomoć dvije osobe zadužene za obradu rezultata. Iste ekipe za mjerenje i obradu radit će i na subotnjim brzinskim ispitima, na kojima će zbog veće duljine biti angažirani dodatni suci i redari. Stoga će na brzincima Super Sport i Kumrovec biti ukupno 13 sudaca i 32 redara.

U servisnom prostoru uz dvoje vatrogasaca DVD-a Kumrovec u zoni nadolijevanja goriva radit će još osam sudaca i ekipa hitne medicinske pomoći. Još pet predvozača biti će u službi organizatora, pa će uz rukovodstvo utrke koje čini 16 članova na 4. Rallyu Kumrovec raditi više stotinu ljudi.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code