ŠTO BI HTJELI DA NA DAN OLUJE PLAČEMO?

ŠTO BI HTJELI DA NA DAN OLUJE PLAČEMO?

30. srpnja, 2019.

 

Kažu da „tamo pjeva jedan Thompson“. Lažu. Pa, što ako bi i pjevao? Ne će nas valjda u ovom velikom danu kad smo porazili srbijanskog agresora zabavljati Ceca, Jandrino jato ili pak možebitno Rade Šerbedžija! Iza ove „ustaške ideologije“ (da pukneš od smijeha) ne stoji nikakvi državni vrh, već svi pošteni Hrvati, odnosno hrvatski branitelji i stradalnici.

Napisao: Mladen Pavković

Svake godine već uoči obilježavanja Vojno – redarstvene operacije Oluja95 u Kninu srpski mediji počinju blatiti, cviliti, plakati, klevetati i vrijeđati. Tako su objavili da će kao i prošle godine u ovoj „zločinačkoj akciji“, kako nazivaju Oluju, Republika Crna Gora i ove godine imati svoga predstavnika u kraljevskom gradu Kninu.

Prošle godine na obilježavanju Oluje bio je vojni izaslanik Crne Gore, pukovnik Ivan Mašulović, što je izazvalo ogorčenje srpskih stranaka, institucija i boračkih organizacija.

 • Prisustvovati skupu na kojem se slave etnička čišćenja, ustaški zločini u Oluji, Bljesku, Medačkom džepu i drugim je ponižavajuće za Crnu Goru. Tamo pjeva jedan Thompson i njemu slični, slaveći ideologiju iz Drugog svjetskog rata koja je poubijala milijun Srba, Roma i Židova. Slave se i oni koji su pobili naše ljude iz nikšićko- šavničke grupe u splitskoj Lori na najmonstruozniji način- izjavio je notorni Jovan Vučirović, zastupnik Demokratskog fronta, dok svoje ogorčenje nije krio ni profesor Radan Nikolić, predsjednik Udruženja boraca ratova od 1990. Crne Gore, koji je rekao:

 • Slave se ustaški zločini nad vojnicima JNA i nad Srbima u Republici Srpskoj Krajini. Neoprostivo je da je Hrvatska kao takva ušla u EU i da zapadnim demokratima ne smeta slavlje ustaške ideologije iza koje stoji državni vrh Hrvatske, a evo vidimo i neprikriveno, već otvoreno, i Crne Gore.

Zavedena politička sirotinja

Nakon ovih sramnih izjava, ne možemo a da se ne upitamo: o kakvim to ustašama ova jadna i zavedena politička sirotinja govori? Čim je „pukla prva puška“ Srbi koji su godinama okupirali tzv. Republiku Srpsku Krajinu razbježali su se, kako je rekao i njihov vođa, poput zečeva. Kažu da „tamo pjeva jedan Thompson“. Lažu. Pa, što ako bi i pjevao? Ne će nas valjda u ovom velikom danu kad smo porazili srbijanskog agresora zabavljati Ceca, Jandrino jato ili pak možebitno Rade Šerbedžija!

Iza ove „ustaške ideologije“ (da pukneš od smijeha) ne stoji nikakvi državni vrh, već svi pošteni Hrvati, odnosno hrvatski branitelji i stradalnici.

Napravili toliko zla

Nećemo valjda na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja plakati, poglavito ne za onima koji su dragovoljno traktorima poput muha bježali u Srbiju, a danas pričaju da su žrtve.

Sjećat ćemo se i plakati za onima koje su ni krive ni dužne poubijali i mučili Srbi, kao agresori.

Nažalost, žrtve su oni koji su se borili i ginuli za svoju Domovinu, za svoju Hrvatsku, a ne oni koji su napravili toliko zla da ni Sava, Drava ili Mura to nikada ne će oprati. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Maria Guadalupe
  #1 Maria Guadalupe 3 kolovoza, 2019, 20:39

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. EVA PEDRO
  #2 EVA PEDRO 1 kolovoza, 2019, 20:35

  zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog procesa. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code