STIPE PETRINA I SHZ ZAJEDNO NA IZBORIMA

STIPE PETRINA I SHZ ZAJEDNO NA IZBORIMA

11. kolovoza, 2016.

 

Nezavisna lista Stipe Petrina – NLSP i Stranka hrvatskog zajedništva – SHZ sklopili sporazum o suradnji i za parlamentarne izbore 2016. godine.

Stranke NLSP i SHZ uz podršku Udruge „Solidarnost“ Zadar zajedno su izašli na parlamentarne izbore u IX. izbornoj jedinici održane 2015. godine te su postigli 3. izborni rezultat u IX. izbornoj jedinici. U svrhu ostvarenja izbornog rezultata, a s obzirom na postignute rezultate u IX. izbornoj jedinici, uvažavajući funkcionalnu i programsku srodnost ugovornih strana kao i dosadašnji uspješan rad te s obzirom na procjenu korisnosti izlaska na predstojećim parlamentarnim izborima, politička stranka NLSP, SHZ i drugi koalicijski partneri zajedno će izaći i na parlamentarne izbore 2016. godine za 9. saziv Hrvatskog sabora. Smatramo kako je to najbolji način za sprječavanje rasipanja glasova i način da hrvatski narod izabere najbolje pojedince koji će spriječiti daljnje propadanje hrvatske zajednice.

U Zadru, 11. kolovoza 2016.

SHZ  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 28 kolovoza, 2016, 04:58

    SOL ZEMLJE
    Ma kako bio velik kazan i ma kakva se večera u njemu kuhala, bez šake soli nema dobrog ukusa. Bez MOSTA preko Rijeke – ide se k ušću.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code