STAVROS, GRDOVIĆ I PEJAKOVIĆ IMAJU NOVU PJESMU

STAVROS, GRDOVIĆ I PEJAKOVIĆ IMAJU NOVU PJESMU

26. veljače, 2018.

 

 

Tri legende domaće zabavne glazbe donijele su nam novu pjesmu “Prijatelji zovite mi nju” koja podsjeća na ona ‘dobra stara vremena’. Očito je već na prvo slušanje kako Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković ljubavnom pjesmom imaju budući hit koji će postati obavezni dio večeri u svim klubovima u kojima se sluša domaća glazba. Uostalom, ne slove bez razloga za tri kralja zabave! Tri mušketira koja već godinu dana zajedno nastupaju po velikim open-air koncertima i dvoranama tako su još jednom pokazali da im nema premca kada je riječ o ljubavnim baladama. Iskusni lisci pjesmu su pojačali i klasičnim instrumentima što cijeli doživljaj slušanja podiže na jednu višu razinu, a njihove glasovne izvedbe su, kao i uvijek – besprijekorne.

“Prijatelji zovite mi nju” svojim će nježnim stihovima svakoga dirnuti u dušu, a Zlatko, Mladen i Jasmin svojim su interpretacijama dali pjesmi posebni pečat. Tekst je napisao Nenad Ninčević, glazbu Ljubo Šeperić, a aranžman Nikša Bratoš i Mario Mikšić. Prijateljstvo iz naslova pjesme se osjeti i u spotu kojeg su snimili pod redateljskim palicom Darija Radusina koji počiva skoro isključivo na neizmjernoj karizmi ovih glazbenih legendi.

Pjesmu “Prijatelji zovite mi nju“ potražite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=AvjcvTIJZO8 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code