STANKOVIĆ BORILAČKE AKTIVNOSTI NIJE POKAZAO 1991.

STANKOVIĆ BORILAČKE AKTIVNOSTI NIJE POKAZAO 1991.

20. studenoga, 2017.

 

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) relativno se često mijenjaju urednici i voditelji, ali ne i takvi kakav je Stanković. Po čemu i zašto je baš on zaslužio da tolike godine „ismijava“ hrvatske gledatelje? Možda nije umjesno, ali vrijedi pitati: Stankoviću, gdje si bio 1991.?

Napisao: Mladen Pavković

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, zatražila je od Hrvatske radiotelevizije (HRT) da se novinaru i uredniku Aleksandru Stankoviću (r. 1970., Subotica, SR Srbija) onemogući daljnje vođenje tv- emisije „Nedjeljom u dva“. Emisija koju on vodi na programu je od 8. listopada 2000. godine, a prvi gost mu je bio tadašnji predsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader.

Sjećanje na žrtve Vukovara i Škabrnje

Ove nedjelje u njegovoj emisiji gostovao je častan i cijenjeni vukovarski hrvatski branitelj Predrag Mišić. Bila je to emisija koja je prelila čašu, u kojoj se Stanković pjenio i dokazivao da je u Hrvatskoj bio građanski rat, čime je povrijedio ne samo osjećaj gosta, nego i svih hrvatskih branitelja i onih koji su stvarali slobodnu samostalnu i neovisnu hrvatsku državu. Koliko je to bilo namjerno smišljeno i podlo govori i podatak da je emisija prikazana u Dane sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje. Zar baš u te dane jedan Stanković mora i treba dokazivati neistinu i laž? Osim toga, Stanković je autor brojnih sličnih emisija, u kojima nije bio korektan prema gostima, što je Hrvate znao nazivati „talogom i huškačima“, što je privatizirao HRT-ove termine za iznošenje svojih frustracija, što se u njegovim vođenjima osjeća da mrzi hrvatske nacionalne, kulturne i vjerske identitete te što se tom cirkusu uz nedjeljni ručak ne nazire kraj.

Svi zamjenjivi osim Stankovića

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) relativno se često mijenjaju urednici i voditelji, ali ne i takvi kakav je Stanković. Po čemu i zašto je baš on zaslužio da tolike godine „ismijava“ hrvatske gledatelje?

Možda nije umjesno, ali vrijedi pitati: Stankoviću, gdje si bio 1991.? To će ga vjerojatno pitati i njegova djeca, tim prije što se neprestano hvali i svojim borilačkim, odnosno sportskim aktivnostima.

Ovaj urednik i voditelj baš po ničemu nije zaslužio da se godinama „ne skida“ s malog ekrana, tim prije što se već svojom nekorektnošću i neprofesionalnošću zamjerio većini gledatelja HRT-a. Čudno je i to da su svi zamjenjivi, jedino ON nije! Zašto? T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. NICKIE
  #1 NICKIE 6 prosinca, 2017, 20:26

  ACA STANKOVIC je srpski spijun i vrijeme je da on ode iz Hrvatske! Ili da ide u zatvor za spijunazu! Isto sa Blazenkom Divak -propagatorima AGRESOROVE teze da je rat Dogovoren. Ako jeRt dogovoren, zasto je 200 tenkova islo na Vukovar a ni jedna na Srbiju.Zasto sve one mine koje su Srbi posijali

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Vukovarac
  #2 Vukovarac 21 studenoga, 2017, 12:37

  Što taj radi na HRT-u?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • MERLE
   MERLE 21 studenoga, 2017, 20:33

   E MOJ DRAGI VUKOVARAC MENI JE NAJTEŽE ŠTO TAJ srbić UPROPASTI SVAKI NEDELJNI RUČAK JER KAD GA VIDE MNOGI MORAJU SE ISPOVRAČATI ONO ŠTO SU POJELI!! PITAM SE ČIJA JE TO TELEVIZIJA KOJU MORAMO POD MUS PLAČATI A AKO NE PLATIŠ ILI ZAKASNIŠ SA UPLATOM SLIJEDI OVRHA PA KAO PRIMJER NAVODIM SLUČAJ MOG PRIJATELJA KOJI JE ZBOG PAZITE SAD “KAMATA” OD 14,01 KN TAJKUNU hanžekoviću PO PRESUDI SISAČKOG OPČINSKOG SUDA (SUDAC siniša orlić) MORA PLATITI VIŠE OD =800,00 KN!!! ŽALIO SE ŽUPANIJSKOM SUDU PA ĆEMO SADA VIDJETI KONAČNO RIJEŠENJE NO POZNAVAJUĆI “NAŠE PRAVOSUĐE” NE OČEKUJE NIŠTA DOBRO JER ON NIJE NITI horvatinčić NITI ivica todorić!!! NA KRAJU DA DODAM DA SE RADI O 80% INVALIDU KOJI OD 2000 ŽIVI BEZ KOMADIĆA ŽELUCA KOJI MU JE ODSTRANJEN RADI KARCINOMA!!! ŽIVI BILI PA VIDJELI!!! MERLE

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code