SRPSKA MANJINA U HRVATSKOJ JE NAJPOVLAŠTENIJA U EUROPI

SRPSKA MANJINA U HRVATSKOJ JE NAJPOVLAŠTENIJA U EUROPI

2. veljače, 2018.

 

 

Predsjednika Srbija također treba upozoriti da nije istina ono što govori ovaj „Srbin po zanimanju“, poglavito kad je riječ o žrtvama Vojno-redarstvene operacije Oluja. Naime, Pupovac zlonamjerno kao papagaj ponavlja laž da su Srbi protjerani iz tzv. SAO KRAJINE, iako se radi o tome da su 1995. evakuirani (na traktorima!) i to po nalogu svoje političko-vojne vrhuške. Treba ga podsjetiti i da je i sam njegov učitelj i suborac Slobodan Milošević svojedobno izjavio da su „Srbi pobjegli kao zečevi“ i da bi ih manje izginulo da su ostali i branili svoje položaje

Napisao: Mladen Pavković

Otkako je najavljen službeni posjet Hrvatskoj predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ponovno je u prvi plan, kao iz paštete, iskočio – Milorad Pupovac. Stječe se dojam da mediji njega više pitaju o ovom posjetu nego predsjednicu RH Kolindu Grabar – Kitarović, kojega je i pozvala. Nu, baš ovaj posjet je prigoda da se izaslanstvu Srbije otvoreno i jasno kaže tko je taj čovjek te da se ne dogodi da se na sastanak sa srbijanskim predsjednikom pozove samo Pupovac i njegovi kompanjoni, već treba inzistirati da dođu i drugi predstavnici Srba u Hrvatskoj, koji od njegovog piskutavog glasa nikako ne mogu doći do izražaja.

Raspirivanje mržnje

Vučiću treba skrenuti pozornost da je riječ o samozvanom branitelju srpskih prava u Hrvatskoj, kojeg podržava iznimno mali broj Srba i da se radi o čovjeku koji manje-više za svoje osobne interese neprestano muti kašu i svađa Hrvate i Srbe, odnosno raspiruje nacionalističku mržnju.

Predsjednika Srbija također treba upozoriti da nije istina ono što govori ovaj „Srbin po zanimanju“, poglavito kad je riječ o žrtvama Vojno-redarstvene operacije Oluja. Naime, Pupovac zlonamjerno kao papagaj ponavlja laž da su Srbi protjerani iz tzv. SAO KRAJINE, iako se radi o tome da su 1995. evakuirani (na traktorima!) i to po nalogu svoje političko-vojne vrhuške. Treba ga podsjetiti i da je i sam njegov učitelj i suborac Slobodan Milošević svojedobno izjavio da su „Srbi pobjegli kao zečevi“ i da bi ih manje izginulo da su ostali i branili svoje položaje. Ne smije se dogoditi da nam Vučić usred Zagreba drži lekciju o „građanskom ratu“ ili o lažima o 200 tisuća izbjeglih iz samoproglašene SAO KRAJINE!

Od posjeta i Hrvati mnogo očekuju

Gostu iz Srbije treba skrenuti pozornost da nije istina ono što trabunjaju razni pupovci o „ugroženosti“ Srba u Hrvatskoj, već da je istina puno drugačija, tj. da je srpska manjina u Hrvatskoj najpovlaštenija u – Europi! Međutim, ako će sastanku s Vučićem biti nazočni samo Pupovčevi članovi i simpatizeri (kojih u Hrvatskoj ima tek za nekoliko razreda!) onda će predsjednik Srbije i dalje slušati samo ono što je njemu milo i drago!

Od ovoga posjeta i Hrvati iznimno očekuju, kad je već dogovoren. Jako nas zanima hoće li Vučić zajedno sa svojom delegacijom prvo položiti vijenac i zapaliti svijeću za sve poginule i nestale hrvatske branitelje i civile tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, ili će to i ovog puta izostati? T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. zagorski veseljak
  #1 zagorski veseljak 13 veljače, 2018, 21:33

  Sad su napokon dočekali Vučića u centru metropole.
  Šteta što mu nisu razvili i crveni ćilim po Markovu trgu.
  Pa crveno je Hrvatska boja zar ne…
  Zato im je Kolinda kontrirala u crvenom kompletu u Lisinskom…Svaka čast..
  Još samo da se nije ofloknula sa svojom izjavom za naše građane…
  To joj nije trebalo..

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Akademik
  #2 Akademik 4 veljače, 2018, 06:49

  Ovo privi put pišem. Ja se ne ponavljam. Ako tebi smeta riječustaša, jebi se, budalo. Tko je srpskoj šaki jada u Hrvatskoj omogućio toliko prava i privilegija!? Nisu valjda ustaše!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Akademik
  #3 Akademik 4 veljače, 2018, 06:47

  Tko im je to omogućio? Nisu valjda ustaše!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ante
  #4 Ante 2 veljače, 2018, 11:16

  Odličan komentar!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. zeus
  #5 zeus 2 veljače, 2018, 10:28

  kladim se u “zagorec” da će ovaj put pasti i “pusa”,a moguće je i pokoja suza,zamisli “selfi” -KGK-čvaljousni-raščupani/pupy,snimka za luvr,,,

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 2 veljače, 2018, 10:18

  Sve su to istine.
  Samo ih napokon priznajte….obje strane…
  O povlaštenosti da i ne govorimo, nije niti nikada prestala raspadom Juge.
  Samo su se nazivi promjenili.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code