SPLITSKI POLICAJCI DRUGI NA TURNIRU U PALMA DE MALLORCI

SPLITSKI POLICAJCI DRUGI NA TURNIRU U PALMA DE MALLORCI

19. svibnja, 2018.

 

Još jedan uspjeh malonogometne ekipe Policijske uprave Splitsko- dalmatinske, koji pronose slavu hrvatskog baluna među policajcima nogometašima iz cijelog svijeta.

Splitski nogometaši policajci tako su osvojili odlično 2. mjesto na jakom Međunarodnom policijskom turniru koji se proteklih dana održao u Španjolskoj, u Palma de Mallorci.

Majstori baluna iz nogometne prijestolnice grada pod Marjanom još jedanput potvrdili su svoju izuzetnu kvalitetu i zavidno nogometno umijeće.

Ekipa provjerenih nogometaša Policijske uprave nastupila je u Veteranskoj skupini 35 + gdje je sudjelovalo 48 ekipa drugih zemalja, koje su prikazale vrlo zanimljiv nogomet i činjenicu koliko ovaj sport znači u životu pojedinaca, policijske uprave, Ministarstva unutrašnjih poslova i naših policajaca nogometaša koji su i ovom prigodom prikazali odličnu igru u svakom segmentu.

Izgubili su tek u finalu i to može se kazati nesretnim slučajem, te tako zauzeli odlično 2. mjesto, što je više nego uspjeh proizišao iz dugogodišnjeg iskustva i tradicije nogometnog Splita, Dalmacije, Hajduka, Hrvatske i naše policije.

Voditelj ekipe JAKOV MATIJAŠEVIĆ, nije skrivao svoje zadovoljstvo postignutim odličnim rezultatima, zahvalivši se svojim prijateljima na odličnoj igri, vjerujući kako će ovakvim tempom nastaviti i dalje prezentirati hrvatski nogomet među policijskim veteranima širom svijeta.

“Naša ekipa za prolazak u polufinale nije imala nimalo lagan zadatak jer na turniru su nastupile brojne jake malonogometne ekipe, među kojima i odlična ekipa Sankt Peterburg iz Rusije, koja je dugo godina bila pobjednik na svim turnirima. Uz njih za ulazak u finale pobjedili smo i dobru momčad policije iz Poljske sa rezultatom 3:1, te tako izborili plasman u finale. Bio je to za nas pakleni tempo pa smo u finalnoj utakmici nažalost uz našu dobru igru doživjeli i poraz od 2: 0, što nije umanjilo naše slavlje zbog osvojenog drugog mjesta. I ovim putem zahvaljujem se svojim igračima na borbenosti, a pogotovo fer- plej igri na svim odigranim utakmicama. Također zahvaljujem im se na ponosnom predstavljanu “Lijepe naše” kako na terenu, tako i van njega gdje smo u zajedničkim druženjima stekli brojne prijatelje iz cijelog svijeta. Ova ekipa s ponosom već 15 godina prestavalja našu Policijsku upravu na svim turnirima i do sada uz dobre rezultate imamo samo pohvale, te smo tako i postali prepoznati među natjecateljima, policajcima iz cijelog svijeta. U Palma de Mallorci nastupili smo u sastavu: Elvis Perković, Ivan Herceg, Marijo Kraljević, Marijo Gašpar, Siniša Gudelj, Goran Perkušić, Jure Palada, Davor Jezdičić, Goran Bandić, Jakov Matijašević i naš prijatelj Belgijanac Mark Kristel Geurts. Zahvalu zaslužuju i naši sponzori, među kojima posebno Filip Šundov koji nam već godinama pomaže da odlazimo na turnire. A sada nas uskoro očekuju i pripreme za skorašnji nastup u Nizozemskoj koji se održava tijekom listopada, kazao nam je na kraju Jakov Matijašević.”

Zoran Paškov T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code