DINAMO SPONZOR LAVOVA

DINAMO SPONZOR LAVOVA

6. kolovoza, 2017.

 

Građanski nogometni klub Dinamo postao je pokrovitelj zagrebačke obitelji afričkih lavova. Dio je to velike suradnje najslavnijeg zagrebačkog kluba i Zoološkog vrta grada Zagreba.

Kako bi se odmah krenulo raditi u tom smjeru, u posjet Vrtu stigli su trener Mario Cvitanović te igrači Nikola Moro, Dominik Livaković, Filip Benković i Ivan Fiolić. Susret s njima najmlađim je posjetiteljima Vrta bio nezaboravan.

„Suradnja sa Zoološkim vrtom nadovezuje se na naš projekt koji se već dulje vrijeme radi u suradnji sa zagrebačkim osnovnim i srednjim školama, a kojem je cilj na naš stadion privući djecu i njihove obitelji. Želimo odgojiti novu generaciju Dinamovih navijača koji će biti najbolja potpora našim igračima na terenu“, kazao je član uprave Građanskog nogometnog kluba Dinamo Krešimir Antolić. Uoči velikog nedjeljnog derbija Dinama i Hajduka u Maksimiru Antolić je modrima poželio da im lavovi budu nadahnuće, a trener Cvitanović obećao je lavovski nastup.

Ovdje u Zoološkom vrtu osjeća se istinska ljubav prema Dinamu. Nadamo se da će što više navijača za naše dečke navijati istim žarom”, kazao je Cvitanović.

Uz prave lavove među kojima su najveće zvijezde jednogodišnji Tuma i Uzuri, djecu su razveselile maskote Dinama i Vrta te prigodni darovi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code