ŠKARO SA ZVIJEZDAMA BARCELONE

ŠKARO SA ZVIJEZDAMA BARCELONE

8. ožujka, 2018.


Protekli tjedan veličao se u okruženju s velikim i svjetski poznatim nogometnim zvijezdama u LAS PALMASU na prekrasnim Kanarskim otocima.

U sklopu promocije uskoro predstavljene knjige ”SVJETSKE SPORTSKE LEGENDE I VJERA” , dr.sc. Damir Škaro, družio se s velikim imenima te primio čestitke, pozdrave i lijepe želje od svih prisutnih.

Čast cijelom događaju imali su i najzaslužniji članovi VNK – ‘AUTOKLUBA SIGET’ – trener Mijo Babić, Željko Ačkar, kao i neumorni suradnici Autokluba Siget , Mario Cvitanović i Robert Vatrov, a sve to kao nagradu za osvojenu titulu prvenstva Hrvatske (i HNS-a) za 2017. godinu.

Počašćeni su posjetom u hotelu gdje su odsjele trenutačne najveće nogometne zvijezde Barcelone, a u navedene prostorije mogu doći samo iznimni i rijetki gosti zbog izrazito strogog osiguranja.

Naš uljudni i domaći Ivan Rakitić, predstavio je dr.sc. Damira Škaru kao trostrukog boksačkog olimpijca, parlamentarca, znanstvenika, gospodarstvenika i publicistu što su igrači s poštovanjem primili i pohvalili.

Iskoristili smo navedeno vrijeme za razgovore oko strategije naše klupske ‘Agencije za turizam’, gdje smo dogovarali kako bi za vrijeme zime, tamo doveli i SIGETOVA –dva broda za rentanje, jedrilicu (za 2 – 4 osobe) te katamaran (za 9 osoba), koje sve uspješnije i rentabilnije godinama – rentamo. ” rekao je Predsjednik Autokluba Siget  dr.sc. Damir Škaro.

Druženju prije utakmice prisustvovali su:

  • LIONEL MESSI
  • IVAN RAKITIĆ
  • ANDRES INIESTA
  • LUIS SUAREZ
  • SERGIO BUSQUETS
  • TER STEGEN, golman
  • PAULINHO
  • COUTINHO
  • Trener ERNESTO VALVERDE

i ostali…

Predsjednik Damir Škaro napominje kako je velika čast što su bili počasni gosti na utakmici Las Palmas – Barcelona gdje je Ivan Rakitić igrao za Barcelonu a Alen Halilović za Las Palmas.

Velike zahvale idu našem gostoljubivom domaćinu Željku Charly Periši i njegovoj divnoj obitelji na gostoprimstvu, a posebno moramo zahvaliti našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću , koji je s osmjehom okupio sve svjetske sportske mega-legende. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code