SLUŽBENA HRVATSKA POLITIKA NIJE PODUZELA NIŠTA

SLUŽBENA HRVATSKA POLITIKA NIJE PODUZELA NIŠTA

27. studenoga, 2017.

 

 

Neki, poput Mesića kao najistaknutijeg, su svjesno Hrvatsku gurnuli u težak položaj, samo kako bi se mogli osvetiti svojim prethodnicima izliječiti svoje komplekse ne mareći pritom koje i kakve će biti posljedice po Hrvatsku. Nažalost mnogi koji su morali po dužnosti braniti Hrvatsku, nisu činili ništa da se Hrvatska obrani od lažnih optužbi koje su totalno sulude i apsurdne, već su dodvornički pomagale haškom tužiteljstvu pa čak i materijalno onemogućile obranu optuženima

Napisao: Karlo Starčević, predsjednik HSP-a

Ustavna obveza Republike Hrvatske je voditi skrb i brigu o Hrvatima svugdje u svijetu, naglašavamo riječ obveza, jer neki to tumače kao pravo, pa sukladno dnevnopolitičkim potrebama isto tumače kao nešto što se može ali se i ne mora.

Dakle Republika Hrvatska mora voditi osobitu skrb o svim Hrvatima bez obzira gdje se nalazili, ukljičivo i Hrvate u Bosni i Hercegovini bez obzira što su oni u BiH formalno pravno konstitutivni narod, iako to u praksi nisu. Hrvati su dovedeni u neravnopravan položaj nebrigom RH kao i odlukama visokih predstavnika a posebno majorizacijom bošnjačke većine u Federaciji. Prije svega kroz promjene izbornih zakona kojima bošnjačka većina bira predstavnike i u federalnom parlamentu i državnom parlamentu, a dva puta čak i člana predsjedništva BiH koji je nominalno Hrvat izabran glasovima Bošnjaka.

Odluke koje idu u prilog Hrvata ne primjenjuju se, opstruiraju se na terenu, a najizraženiji je slučaj ignoriranje primjene Odluke Ustavnog suda BiH o Mostaru.

Sve nedaće Hrvata B i H proizlaze iz neodgovornosti Vlada RH od 2000. godine na ovamo, koje su se svojim posjetama Sarajevu željele SAMO dodvoriti Bošnjačkim vlastodršcima i ostati NEUTRALNI na štetu Hrvatskog naroda u BiH.

111 godina zatvora

U iduću srijedu Haški sud će donijeti presudu šestorici Bosansko hercegovačkih Hrvata, koji se u prvostupanjskom presudom Haškog suda prije četiri i pol godine SRAMOTNO osuđeni na ukupno 111 godina zatvora.
Ukoliko drugostupanjska presuda bude nepovoljna po ovu šetoricu Hrvata, bit će nepovoljna i za Hrvate u Bosni i Hercegovini i za Republiku Hrvatsku, a intezitet i posljedice će ovisiti o sadržaju presude ukoliko bude osuđujuća.

Ono što je zamjetno je službena bošnjačka politika koja već radi pripremu za različite scenarije. Za sada djeluju na način kao da imaju informaciju da će presuda biti osuđujuća i zauzimaju strateške pozicije za sve što slijedi nakon toga ako se ostvari povoljan scenario po njih.
Za Hrvatsku i Hrvate u BiH takav ishod moglo bi imati ozbiljne i dalekosežne posljedice. Takva presuda ne samo da ne bi imala uporište u činjenicama, već bi se mogla tumačiti i kao nastojanje da se napravi revizija povijesti pa i promjene karaktera rata koji se vodio u BiH.

Drugostupanjska presude šestorici Hrvata na Međunarodnom sudu u Haagu, među kojima su, osim časnika HVO-a, i generali Hrvatske vojske – prvorazredno je i strateško pitanje zaštite cjelokupnog hrvatskog nacionalnog interesa, bez obzira koliko god službena hrvatska politika šutjela o tome

Što rade Hrvati i službena hrvatska politika?? Najblaže rečeno NIŠTA!

Za razliku od Hrvatske i Hrvata svi srbijanski političari činili su sve da zaštite Srbiju kao državu u svim predmetima koji su vođeni pred Haškim sudom, što se najbolje vidjelo i prvostupanjskoj presudi ratnom zločincu Ratku Mladiću. Za razliku od njih mnogi hrvatski političari radili su protiv interesa i Hrvatske i Hrvata u Bosni Hercegovini.

Nacionalni interesi

Neki, poput Mesića kao najistaknutijeg, su svjesno Hrvatsku gurnuli u težak položaj, samo kako bi se mogli osvetiti svojim prethodnicima izliječiti svoje komplekse ne mareći pritom koje i kakve će biti posljedice po Hrvatsku. Nažalost mnogi koji su morali po dužnosti braniti Hrvatsku, nisu činili ništa da se Hrvatska obrani od lažnih optužbi koje su totalno sulude i apsurdne, već su dodvornički pomagale haškom tužiteljstvu pa čak i materijalno onemogućile obranu optuženima.

Posljedice ne činjenja osjetiti ćemo svi, a ne samo oni koji su ovu situaciju na Haškom tribunalu doveli u ovo i ovakvo stanje. Šestorica Hrvata su u Hagu od proljeća 2004. godine, mnogi i duže od nepravomoćne prvostupanjske presude.

A Hrvatska i danas tri dana prije donošenja presude šuti i vjerojatno priprema izjave o Haškom sudu i presudi u nekoliko varijanti, a odgovornost će se ili zasluge dijeliti sukladno presudi.
Hrvatska stranka prava je stava da se bez obzira kakva presuda bila nismo smjeli dovesti u ovakvu situaciju i stanje. Nismo smjeli, po cijenu NIČEGA, počiniti veleizdaju nacionalnih interesa, kako prema Hrvatskoj, tako i prema Hrvatima Bosne i Hercegovine koji su duboko zadužili Republiku Hrvatsku.

A pravno gledajući, nitko od optuženika nije ni trebao biti izručen u Haag, budući se radilo o fabriciranim optužnicama haške tužiteljice Karle Del Ponte s ciljem podjele odgovornosti za rat u Bosni Hercegovini. T

24 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Black Jack
  #1 Black Jack 30 studenoga, 2017, 16:01

  Radikalno $ugonacionalisti Mesić i Račan su htjeli detudmanizirati hrvatsku.
  Radi toga su dobili podršku iz Srbije i informacije o tome da je Blaskic oficira KOS na vezi sa Mladićem i $ljivancanim.
  Oni su u Ahmićima proveli masakar uz pomoć unproforaca gdje su bili ubačeni tajni agenti MI6.

  Nakon pokolja u ahmicimq je Kosovac Blaškić je dao zapovijed za napad na ahmice sto prije kako se vec unaprijed masakrirana tijela nebi raspali od vremena, a sve kako bi masakr mogli Srbi uz pomoć MI6 prikazati kao zločin Hrvata nakon napada.
  Kosovski od rod Blaškić je na kraju qju svu krivnju prebacio na Kordica a engleski politički sud u haag u ga Oslobodilo i nevinog kordica strpao 25 godina u zatvor.

  Tako to Srbi, Kosovci i udbasi sa lažnim hrvatskim dokumentima tj. Domovnicom rade!

  Vrieme je da se pozabavimo sa odrodima covjecanstva jer ih kod nas ima puno $ugoslovena!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Back Jack
  #2 Back Jack 30 studenoga, 2017, 15:33

  Najveći izdajici su Mesić, Pusić, No bilo i Račan!
  Haag de zelje je od gore navedenih od roda instrumentizirano pravosude prepustio da kontinuirano progoni nevine ljude u ime velike Srbije koji račun prodanim dusama placa engleska!

  Njihova izdajnička politika i lažno svjedočenje u haag u je dovelo do toga da je onaj srbin Blaškić umjesto revizije radi lažnog svjedočenja tovaresa prodao svoje dupe kako bi kroz odobrenje pete kolone prodavao svoju knjigu koje su mu napisali udbasi!
  Uvijek prodane duše izdajici, krivokletnici i ostala gamad tobože prodaju knjige!
  UDBA, $rbi ili MI5 za koje rade onda kupe masovno te knjige i bqce u smeće ali novac prodanim dušama ostaje!
  Sa prodanim srbino. Bllaskic je sve počelo i zato su Šestorica Hrvata sada proglašena krivim.
  Inace su to već jednom učinili sa Hrvatima u Australiji i isto tako se srbin predstavljao kao Hrvat i optužio Hrvate i taj isti tužitelj iz Australije je podigao na istu farsu tužbe protiv šestorice iz Hercegovine!

  Izdajice, tj. Krivokletnici nisu dobili svoju $ugosloviju a.i su zato zato kao epilog te izdajničke antihrvatske politike stvorili u BiH Europski center Jihada, tj. Mujohedinski glavni centar za obuku terorista.

  I to je dovoljno da se krivokletnicima i izdajicma sudi.
  Kroz antihrvatsku politiku su ti odrodi stvorili centar mus.imanskog terorizma u Europi!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. U boj za narod svoj
  #3 U boj za narod svoj 30 studenoga, 2017, 15:12

  Sada placemo jucer smo hvalili vladu, tosu lopovi.E moj narode ovo su IZDAJNICI Hrvatske .Uzmimo sudbinu u svoje ruke .Ovo je sramota Hrvatskoga naroda.Da dozvolimo da nam ovo rade.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Black Jack
  #4 Black Jack 30 studenoga, 2017, 01:31

  Ne mogu prestati plakati radi naših Generala i od Niggerlandskih kurvetina ubijenog Generala Praljka.
  Izdali su nas američke kurvetine i židovski fašisti i možda je vrieme da tražimo pomoć od Putina da glavni muslimanski teroristički Grad u Europi sravnamo za sva vremena sa zemljom!?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code